Ege Postası
Geri

Kadınlar yemekte, erkekler bulaşık yıkamada yarıştı

Bursa’da Missi Yerel Lezzetler Şenliği’nde kadınlar hünerlerini yemek yapmada sergilerken, erkekler de bulaşık yıkamadaki maharetlerini gösterdi. Bulaşık yıkamada birinci olan Cevdet Sevim, 200 TL'lik ödülü aldı. Eşi Nurhan Sevim, "Evde...
Kadınlar yemekte, erkekler bulaşık yıkamada yarıştı
Haberler / Güncel
23 Eylül 2013 Pazartesi 09:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa’da Missi Yerel Lezzetler Şenliği’nde kadınlar hünerlerini yemek yapmada sergilerken, erkekler de bulaşık yıkamadaki maharetlerini gösterdi. Bulaşık yıkamada birinci olan Cevdet Sevim, 200 TL'lik ödülü aldı. Eşi Nurhan Sevim, "Evde de bulaşık yıkıyor. Yarışma için son bir ayda evdeki bulaşıkları o yıkadı." dedi.

    Nilüfer Belediyesi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Missi Yerel Lezzetler Şenliği kapsamında önce kadınlar arasında yemek yarışması düzenlendi. ‘Bireysel ve kadın dernekleri’ olmak üzere 2 kategoride düzenlenen yemek yarışmasında Gülçin Başaran ile Ürünlü Kadın Dayanışma Derneği birinci olarak 750’şer liralık para ödülünün sahibi oldu. Jüri üyelerinin zorlandığı yemek yarışmasın sonrası bulaşıklar toplandı ve erkeklerin yıkaması için masalara dağıtıldı. Cevdet Sevim, Murat İpekkeser, İlhan Demir, Mustafa Sevim, İbrahim Mazlum ve Ali Aslan isimli 6 erkek, hünerlerini bulaşık yıkamada sergiledi. Yarışmanın başlamasıyla birlikte erkeklerin, bulaşık yıkaması renkli görüntülere sahne oldu. Bazı erkekler, ilk kez bulaşık yıkadıklarını söylerken bazı yarışmacılar, yarışma için bir aydır hazırlandığını dile getirdi. Yarışmacıların eşlerinin de taktik vermesi dikkat çekti. Yarışmada birinci olan Cevdet Sevim 200 TL, ikinci olan İbrahim Mazlum 150 TL ve üçüncü olan İlhan Demir 100 TL’lik ödülün sahibi oldu. Bulaşık yıkamasının şampiyonu Cevdet Sevim, yarışma için bir aydır antrenman yaptığını dile getirdi.

    ONU ŞAMPİYON YAPAN BENİM; EVDE BULAŞIK YIKAMAYA ALIŞTIRDIM

    Erkekler arası bulaşık yıkama yarışmasının birincisi Cevdet Sevim, "Ben evde sık sık evde bulaşık yıkıyorum. Yarışmaya bir aydır hazırlanıyorum. 9 yıldır evliyim, çoğu zaman evde bulaşığı ben yıkarım. Hanım da bu durumdan bir hayli memnun." dedi. Şampiyon bulaşıkçının eşi Nurhan Sevim ise "Onu şampiyon yapan benim, ben alıştırdım onu bulaşık yıkamaya başlar. Evde sürekli bulaşık yıkayarak bana yardımcı olur." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası