Ege Postası
Geri

'Şok Ekip' 12 ton çöp topladı

Konak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Şok Ekip 22 boş arsadan toplam 22 ton moloz ve çöp topladı.
'Şok Ekip' 12 ton çöp topladı
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Eylül 2013 Cumartesi 09:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Konak Belediyesi kötü görünümü ve sağlığa aykırı oluşumları engellemek için ilçe sınırları içindeki boş arsaları temizledi.

Toplam 86 cadde ve bulvarda bulunan 22 boş arsa Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Şok Ekipler tarafından temizlendi. Gürçeşme yolu üzerinde bulunan Dayko yokuşunda da boş bir arsayı temizleyen Şok Ekip çalışanları her gün tonlarca atığı bertaraf ederek hem kötü görünümü hem de insan sağlığını tehdit eden olumsuz şartları ortadan kaldırıyor.

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Şok Ekip’in gelen ihbarlar üzerine hemen şikayet konusu olan yere gidip, çevre temizliğini gerçekleştiren bir birim olduğunu belirterek, bu ekibin 3 yıldır faal olduğunu söyledi. Tartan, 22 boş arsadan toplam 12 ton moloz ve çöp toplandığını hatırlatarak “Kişiye özel her boş araziyi temizlememiz mümkün değil ancak çevreye zarar verecek derecede kirletilmiş olan ve ana arterlerde bulunan boş arsaları temizliyoruz. Vatandaşlarımızın bu alanları çöp atma yeri olarak kullanmamasını rica ediyoruz. Bu konuda vatandaşımızın gerekli hasiyeti göstereceğine inanıyorum” diye konuştu.

Tartan, ihbarları değerlendirmeye devam edeceklerini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası