Ege Postası
Geri

'Süleyman Soylu istifa edecek' iddialarına çok sert cevap

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cezayir ziyaretinden önce açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında çıkan istifa iddialarına ilişkin soruya çok sert yanıt verdi. Erdoğan, "Bu söylenenler veya belki ifadem biraz ağır olacak ama ahlaksız troller vasıtasıyla yapılanlar bizleri ciddi manada rahatsız etmektedir. İçişleri Bakanımızın konuşmasında belli bir yerinde duygusallık olabilir ama ben de kendisiyle dün akşam görüştüm. İstifası asla söz konusu değil" dedi.
'Süleyman Soylu istifa edecek' iddialarına çok sert cevap
Haberler / Politika
26 Şubat 2018 Pazartesi 17:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İşte Erdoğan'ın açıklamaları ve sorulara verdiği cevaplardan satırbaşları:

SALİH MÜSLİM'İN YAKALANMASI

Konuyla ilgili olarak gerek dışişleri gerek adalet bakanlarımız yakın bir takipte konuyu adım adım izliyorlar. Konunun Interpol ayağı var. Oradan istenmesi ayağı var. Bütün bu çalışmaları dışişleri ve adalet bakanlarımız takip ediyorlar. Bir yanlışa düşülmemesi noktasında adımlar atılıyor.

BM'NİN SURİYE'DEKİ ATEŞKES KARARI

Bu konuyla alakalı olarak BMGK'nın 2401 sayılı Karar'ı, bu Suriye'deki Doğu Guta'yı kapsayan süreç buradan karar çıktı. Çıkmasına rağmen iki gündür orada bu ateşkes uygulanmıyor. Süreç acımasız şekilde devam ediyor.

Bugün Sayın Macron ile yaptığım görüşmede etraflıca inceledik. Kendilerinin de buradan rahatsızlığını kendi ifadeleriyle anlamış bulunuyorum. Aynı şekilde Sayın Putin ve İran ile görüşmelere devam edeceğim.

SÜLEYMAN SOYLU'NUN VEDA YORUMLARI YAPTIRAN SÖZLERİ

Bu söylenenler veya belki ifadem biraz ağır olacak ama ahlaksız troller vasıtasıyla yapılanlar bizleri ciddi manada rahatsız etmektedir.

İçişleri Bakanımızın konuşmasında belli bir yerinde duygusallık olabilir ama ben de kendisiyle dün akşam görüştüm böyle bu trollerin yaptığı açıklamalardaki bu tür kabine vesaire filan hiçbir şey söz konusu değil. İstifası asla söz konusu değil.

Bu trol ahlaksızlıkları ülkemizin kendi içindeki birliğini, beraberliğini bozmaya yönelik adımlardır. Türkiye'yi troller idare etmeyecek.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası