Ege Postası
Geri

"Taksim krizi devam ederse Ankara Kıbrıs sorununda inisiyatif almayacak"

İstanbul’da Taksim Meydanı’nda başlayan ve devam eden olaylarla ilgili görüntü destekli haberler Rum basınında geniş şekilde yer almaya devam ediyor. Türkiye'de bir haftadır süren olayları bile kendi propagandalarına alet etmek isteyen...
Haberler / Dünya
4 Haziran 2013 Salı 12:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İstanbul’da Taksim Meydanı’nda başlayan ve devam eden olaylarla ilgili görüntü destekli haberler Rum basınında geniş şekilde yer almaya devam ediyor. Türkiye'de bir haftadır süren olayları bile kendi propagandalarına alet etmek isteyen Rumlar krizin devam etmesi halinde Ankara'nın Kıbrıs sorununda bazı inisiyatifleri almayacağını iddia etti.

Rum basını Türkiye’de devam eden olayların, özellikle protestoların çok uzun sürmesi halinde Kıbrıs’a da etkileri olabileceğini aktardı.

Dileleftheros gazetesi, uzayan bu krizin Türkiye’yi bir içe dönüş sürecine sokacağını savundu. Gazete özetle şu ifadelere yer verd: "Erdoğan hükümetinin güvensizliği artacak ve o zaman da, risk olarak algılanacağından Kıbrıs sorununda cesur bir adım atması çok zor olacak. Muhalefet bundan sonra Erdoğan hükümetini düşürmek için her tedbiri, hükümetin her önerisini kullanacak. Kriz uzarsa Erdoğan hükümeti bazı adımlar atma konusunda tereddüt edecek. Dahası, uluslararası arabulucular, krizin ortasında Türkiye’ye Kıbrıs sorununda inisiyatif alması yönünde baskı yapmak istemeyecek.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası