Ege Postası
Geri

'Toplumsal kaynaşma, kadın ruhuna iyi gelecek'

Kadınların sosyal hayatta daha fazla rol üstlenmelerini amaçladıklarını Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, “Toplumsal kaynaşma, kadın ruhuna iyi gelecek.” dedi. Fatma Yazıcı ve Tuzla Belediyesi Basın...
'Toplumsal kaynaşma, kadın ruhuna iyi gelecek'
Haberler / Güncel
10 Mayıs 2013 Cuma 10:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kadınların sosyal hayatta daha fazla rol üstlenmelerini amaçladıklarını Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, “Toplumsal kaynaşma, kadın ruhuna iyi gelecek.” dedi.

Fatma Yazıcı ve Tuzla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Pınar Bulut, İstanbul Nevşehirliler Derneği’ni ziyaret etti. İçmeler Mahallesi’ndeki dernek binasında Başkan Mustafa Şen ve bayanlar tarafından karşılanan Yazıcı, kadınların sosyal hayata katılımını önemsediklerini söyledi. Kentleşme ve sosyal hayat arasında bağ kuran Yazıcı, "İstanbul gibi bir metropolde sadece hemşeriler ile değil, çevre ile de bir araya gelmek çok önemli. Evde kısıtlı kalmadan çevreyle iletişim halinde olmak insana mutluluk veriyor. Sosyal çevremizi, toplumsal halkamızı daha çok genişletmemiz gerekiyor. Bir araya gelmek çok önemli. Toplumsal kaynaşma, kadın ruhuna iyi gelecek." diye konuştu. Ortak paydanın Tuzla olduğunu belirten Yazıcı, "Memleketimizin farklı bölgelerden insanlar Tuzla’da birlik ve beraberlik içinde yaşıyor. Bu da Tuzla’nın güzelliği. Kadınların naif duygularını, bakışlarını Tuzla’nın sosyal hayatına katarak Tuzla’mızı daha iyiye ulaştırmanın gayreti içindeyiz. Kadın elinin bu yönde de yer alması gerektiğine inanıyorum." şeklinde konuştu.

İstanbul Nevşehirliler Derneği Başkanı Mustafa Şen, derneğe katkılarından dolayı Fatma Yazıcı ve Pınar Bulut’a plaket vererek teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası