Ege Postası
Geri

"Tüm foça'nın desteğini alacağız”

MHP Foça Belediye başkan adayı, Serdar Mersin Yeni Foça’da teşkilatı ziyaret etti
Haberler / Yerel Politika
18 Şubat 2014 Salı 16:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR (İHA) –Basına kapalı olarak teşkilat mensupları ile görüşen Mersin Belediye meclis adayları ve genel konularda hakkında bilgi verdi, görüşmeler yaptı.
Esnaf ve vatandaşı da ziyaret eden Mersin çıkışta yaptığı açıklamada, Yeni Foça’ya seçİm bürosu açmaya değil ziyarete geldiğini ve teşkilatla görüşme yaptığını vurguladı. Mersin, "Bizim ilçemizde yerel seçim çalışmalarına başlamadan bir sene önce vatandaşlarımızın son on yıldır yönetenlerle ilgili görüşlerine başvurdum. Görüştüklerimin çoğu yönetimden rahatsız olduklarını söyledi. Foça’da büyük bütçelerin yerel yönetimde hizmete dönüşmediğini vurguladılar. Bu vesile ile Foça’nın tekrar düzenlenmesi, turizmde hamle yapması, yıldızlaşması maksadı ile yola çıktık. Arkadaşlarımız bu konuda tam destek verdiler. Göreceksiniz önümüzdeki günlerde tüm Foça’nın desteğini alacağız. Şu bulunduğumuz Yeni Foça’da çok şikâyetler var yerinden yönetilmediği için sahipsiz kalmış. Burası yerinden yönetilmeli. Altyapı sorunu çözülmezse burası yaşanmaz hale gelir. Biz sorunları ve çözümlerini biliyoruz. Ekibimizle bunu başaracak güçteyiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası