Ege Postası
Geri

''Varlı gız kasıb oğlan'' Bakü'de

TRT'nin sevilen dizisi ''Zengin kız fakir oğlanda'' rol alan sanatçılar Bakü'de hayranlarıyla buluştu. Bir alış veriş merkezinde düzenlenen buluşma izdihama sebep oldu. İzdiham dolayısıyla şaşkınlıklarını gizlemeyen sanatçılar...
''Varlı gız kasıb oğlan'' Bakü'de
Haberler / Kültür - Sanat
29 Mayıs 2013 Çarşamba 11:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TRT'nin sevilen dizisi ''Zengin kız fakir oğlanda'' rol alan sanatçılar Bakü'de hayranlarıyla buluştu. Bir alış veriş merkezinde düzenlenen buluşma izdihama sebep oldu. İzdiham dolayısıyla şaşkınlıklarını gizlemeyen sanatçılar bol bol imza dağıttılar.
Dizide “Nurhan “ karakterini canlandıran Ufuk Özkan dizinin adını Azerbaycan diline tercüme ederek ''Azerbaycan'da 'varlı gız kasıb oğlan' çok seviliyormuş onun için geldik'' dedi. Ülkeye ilk kez geldiklerini belirten Özkan, daha geniş bir kadro ile gelmeyi düşündüklerini , ancak çekimler dolayısıyla dizide rol alan diğer arkadaşlarının kendilerine katılamadığını söyledi.
Dizide Kemal rolünü canlandıran Hüseyin Avni Danyal da Azerbaycan'la gelinen süreçte iki ülke sanatçılarının katılımıyla ortak bazı projelerin gerçekleştirilmesinin iyi olacağını söyledi.
Daha sonra ünlü sanatçılar uzun süre öncesinden sıraya giren hayranlarına imzalı fotoğraflarını verdiler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası