Ege Postası
Geri

'Yeni bir itibar katli kampanyasıyla karşı karşıyayız'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Teftiş Kurulu'nun cenaze nakil aracında uyuşturucu ele geçirilmesiyle ilgili soruşturma başlattığını duyurdu. İmamoğlu, “Yeni bir algı operasyonu, yeni bir itibar katli kampanyasıyla daha karşı karşıyayız” dedi.
'Yeni bir itibar katli kampanyasıyla karşı karşıyayız'
Haberler / Güncel
10 Ekim 2022 Pazartesi 20:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Adana'da, belediyenin kiraladığı cenaze nakil araçlarından birinde 144 kilogram uyuşturucu ele geçirilmesiyle Twitter hesabından açıklama yaptı.

“Yeni bir algı operasyonu, yeni bir itibar katli kampanyasıyla daha karşı karşıyayız” diyen İmamoğlu, olayla alakalı olarak için teftiş kurulunun soruşturmaya başladığını belirtti. İmamoğlu’nun paylaşımı şöyle:

“Yeni bir algı operasyonu, yeni bir itibar katli kampanyasıyla daha karşı karşıyayız. Bu kampanyalar ne İBB’yi kirletebilir, ne de bizi yıldırır. Bir taşeron şirketin uhdesinde çalışan 2 şoförün karıştığı iddia edilen suçla ilgili teftiş kurulumuz soruşturma başlattı.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası