Ege Postası
Geri

'Yiğidolar'dan Doğan'a büyük ilgi

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Bilal Doğan, seçim çalışmaları kapsamında Ege Sivaslılar Derneği ve Sivas Yiğidolar Dernekleri Federasyonu’nu ziyaret etti. Sivaslıların yoğun ilgisi ile karşılanan Doğan, Karabağlar için hazırladıkları projeleri anlattı. Sivaslılar'dan Doğan'a büyük ilgi
'Yiğidolar'dan Doğan'a büyük ilgi
Haberler / Yerel Politika
24 Aralık 2018 Pazartesi 11:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Bilal Doğan, Ege Sivaslılar Derneğini ve Sivas Yiğidolar Dernekleri Federasyonu'nu ziyaret etti. İlk olarak Ege Sivaslılar Derneğine ziyaret eden Doğan, burada dernek başkanı Tolga Eleman ve derneğin Yönetim Kurulu Üyeleri ile toplantı yaptı. Bilal Doğan daha sonra ise Sivas Yiğidolar Dernekleri Federasyonu'na ziyaret gerçekleştirdi.

Sivas Yiğidolar Dernekleri Federasyonu Başkanı Murat Urhan, federasyona üye dernek başkanlarının ve dernek üyelerinin geniş katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda önemli konular masaya yatırıldı. Her iki toplantıda Sivaslıların yoğun ilgisi ile karşılanan AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Bilal Doğan, Karabağlar için hazırladıkları projelerini dernek ve federasyon üyeleri ile paylaştı. Üyelerin sorularını tek tek cevap veren Doğan, Karabağlar için hizmete hazır olduklarını söyledi.

KARABAĞLAR’DA DEĞİŞİM ŞART

Sivaslıların yoğun ilgisinden dolayı çok teşekkür eden AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Bilal Doğan, Karabağlar’da değişimin şart olduğunu vurgulayarak, “AK Parti olarak belediyeyi yönetmeye talibiz. Uzun süredir Karabağlar ilçesinin eksikleri ve ihtiyaçları için AK Parti meclis grubu ile birlikte çalışıyoruz. İzmir’in gözbebeği olmasını beklediğimiz Karabağlar ne yazık ki 2014 seçimlerinden bu yana hak ettiği gibi yönetilemiyor. Tıpkı İzmir Büyükşehir Belediyesi gibi CHP’li Karabağlar Belediyesi’nin de halkımız ve ilçemiz için elle tutulur bir hizmet ürettiğini göremedik. Geride kalan beş yılda bırakın bu güzel ilçemizin kalkınmasını ve İzmir’e örnek olmasını, artık kentin kronik problemlerini çözemedi. Çarpık ve plansız kentleşme, trafik gibi temel sorunların çözülemediği gibi gençlerimize ve kadınlarımıza yönelik sosyal alanların oluşturulamadığını görüyoruz. Sosyal ve kültürel aktivite merkezlerinin olmadığın farkındayız. Sorunlar yumağı haline gelen Karabağlar’ın geldiği bu noktayı bizlerde ilçe halkı gibi üzülerek izliyoruz. Hal böyleyken, karşımızda ilçenin ihtiyaçlarına yabancı, vatandaşlarına varlık içinde yokluk çektiren, kaynakları boşa harcayan, borç batağında yüzen bir belediye ile karşılaşıyoruz. Personeline maaş ödemek ve çöp toplamak dışında elle tutulur hiçbir somut hizmeti olmayan mevcut yerel idarecilik anlayışı geçen süre zarfında ilçemiz için taş üstüne taş konmamış. Karabağlar’da yeterli miktarda hizmette bulunamamıştır. O yüzden Karabağlar’da değişim şart. Biz projelerimizle Karabağlar’a hizmet etmeye hazırız. Karabağlar’ın trafik sorununu battı çıktılar ile çözeceğiz. Otopark sorununu ise uygun yerlerde otoparklar yaparak çözüm üreteceğiz. Kentimizi sosyal ve kültürel alanlarla, merkezlerle donatacağız” diye konuştu.

BİLAL DOĞAN VASIFLARI OLAN BİR ADAY

Sivas Yiğidolar Dernekleri Federasyonu Başkanı Murat Urhan ise, Bilal Doğan’ın yerel yönetimlerle ilgili engin bir bilgi birikimine sahip olduğunu belirterek, “Sivas Yiğidolar Dernekler Federasyonumuza nezaket ziyaretinde bulunmalarından dolayı Bilal Bey’e çok teşekkür ediyorum. Bu ziyaretle Bilal Bey, Sivaslı kardeşlerinin gönlünü bir kez daha fethetti. Bilal Bey’in başarılı bir siyasi geçmişinin yanında yerel yönetimlerde engin bir bilgi birikimine sahip. Belediye başkan adayı gerçek vatansever olmalı, ayrıştırıcı olmamalı, hakkında şaibe olmamalı. Milleti ve ümmeti kucaklayan, milli değerleri bilen biri olmalı. Bilal Doğan Bey, tüm bu vasıflara sahip bir aday. Çıktığı bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası