Ege Postası
Geri

1 Mayıs Kars’ta kardeşlik havasında kutlandı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarının Kars ayağında bir araya gelen sendikalar, kardeşlik havasında bir kutlamaya imza attı.Faikbey Caddesi'nde bir araya gelen Kars Emek ve Demokrasi Platformu, DİSK, KESK, HAK İŞ, Eğitim Bir Sen,...
1 Mayıs Kars’ta kardeşlik havasında kutlandı
Haberler / Güncel
1 Mayıs 2013 Çarşamba 14:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarının Kars ayağında bir araya gelen sendikalar, kardeşlik havasında bir kutlamaya imza attı.

Faikbey Caddesi'nde bir araya gelen Kars Emek ve Demokrasi Platformu, DİSK, KESK, HAK İŞ, Eğitim Bir Sen, ŞEKER-İŞ, 78’liler gibi dernek ve sendika üyeleri, kutlamanın yapılacağı Cumhuriyet Meydanı'na yürüdü.
Yürüyüşte davul zurna eşliğinde, ‘Yaşasın 1 Mayıs, yaşasın halkların dayanışması’ sloganları atan işçiler, meydanda ise tertip komitesince 'hoş geldiniz' nidalarıyla karşılandı. Halayların çekildiği alanda saygı duruşunda bulunan işçiler, 1 Mayıs üzerine yapılan konuşmaları dinledikten sonra olaysız şekilde dağıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası