Ege Postası
Geri

140 öğrenciye ücretsiz kurs

Buca Belediyesi bünyesindeki Buca Gençlik Eğitim Merkezi (BUGEM)’nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile organize ettiği YGS ve LYS üniversiteye hazırlık kursları, 13 Ekim’de başlıyor. Buca’da dar gelirli çocuklara ücretsiz olarak verilen kurslarda bu yıl 140 öğrenci eğitim alacak.
140 öğrenciye ücretsiz kurs
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Eylül 2014 Salı 11:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın ev sahipliğinde bu yıl 5.’inci eğitim yılının başlayacağı BUGEM’de eğitim kitapları da çocuklara ücretsiz olarak dağıtılacak. BUGEM’de bu yıl ilk kez açılacak olan yabancı dil (İngilizce) hazırlık kurslarında da çocuklara ücretsiz olarak eğitim verilecek.


BUGEM’de üniversiteye hazırlık kurslarının yanı sıra çocuklara ayrıca uzman pedagoglar eğitmenliğinde piskolojik danışmanlık hizmeti de veriliyor. Belli periyotlarda düzenlenen panellerde çocuklara, sınav stresini azaltma, etkili öğrenme ve sınava doğru hazırlanma eğitimi veriliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası