Ege Postası
Geri

17. Akdeniz Oyunları, 2017 yılında Sırbistan’da yapılacak

Macaristan’ın başkenti Budapeşte'de toplanan Akdeniz Oyunları Komitesi, 2017 yılında yapılacak Akdeniz Oyunları'nın Sırbistan’da oynanmasına karar verdi.Uluslararası Akdeniz Oyunları Komitesi (ICMG) Başkanı Amar Addadi yönetiminde toplanan...
17. Akdeniz Oyunları, 2017 yılında Sırbistan’da yapılacak
Haberler / Spor
17 Eylül 2013 Salı 17:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Macaristan’ın başkenti Budapeşte'de toplanan Akdeniz Oyunları Komitesi, 2017 yılında yapılacak Akdeniz Oyunları'nın Sırbistan’da oynanmasına karar verdi.

Uluslararası Akdeniz Oyunları Komitesi (ICMG) Başkanı Amar Addadi yönetiminde toplanan üyeler, 17. Akdeniz Oyunları'nı yapacak olan ülkeyi belirledi.

Toplantıda 17. Akdeniz Oyunları'na talip olan Mısır, Cezayir ve Sırbistan yarıştı. İlk oylamada Cezayir elenirken Mısır ve Sırbistan finale kaldı. Yönetim kurulu Akdeniz oyunlarını yapacak olan ülkeyi, oy çokluğuyla seçti. Yapılan oylamada Sırbistan 17. Akdeniz Oyunlarını yapacak olan ülke oldu.

Akdeniz Oyunları Teknik Kurul Başkanı ve eski olimpiyat şampiyonlarından Mehmet Akif Pirim, toplantıda yönetime güreşle ilgili verdiği öneri bir sonraki toplantıda gündeme alınacağını ifade etti.

Pirim, güreşle ilgili verdiği öneride güreş müsabakalarının ilk gününde elemeler, ikinci gününde ise yarı final ve finallerin yapılmasını istediklerini söyledi.

Toplantıda, ayrıca Akdeniz Oyunları'nın ülkeler için daha cazip hale gelmesi ve tüm spor müsabakalarına katılımın sağlanması için projeler hazırlanılması kararlarının alındığı öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası