Ege Postası
Geri

17 Aralık öncesi sır ziyaret

Paralet devletin imamı olduğu ileri sürülen Osman Hilmi Özdil'le ilgili çok çarpıcı yeni iddialar ortaya atıldı. İddialara göre; Osman Hilmi Özdil 17 Aralık Operasyonu'ndan bir gün önce, Zaman gazetesine gitti, operasyonun detaylarını ilk elden gazeteye verdi.
17 Aralık öncesi sır ziyaret
Haberler / Güncel
30 Aralık 2013 Pazartesi 09:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İSTANBUL- Sabah gazetesi cemaatin emniyetteki imamı Osman Hilmi Özdil'in 17 Aralık operasyonundan bir gün önce Zaman gazetesini ziyaret ettiğini saat ve dakika göstererek ziyaret ettiğini ileri sürdü.
Sabah gazetesi günlerdir paralel devletin emniyetteki imamı hakkında haberler yapmaya devam ediyor. İddialar yalanlansa da hedefteki isimle ilgili yine çarpıcı bir haber "İmam'ın zaman ayarlı ziyareti" başlığıyla gazetenin sürmanşetindeydi. 
İşte o haber:
Sabah, dün Türk basınında ilk kez fotoğraflarını yayımladığı paralel devletin imamı Osman Hilmi Özdil'in 17 Aralık operasyonundan bir gün önce, 16 Aralık'ta Zaman gazetesini ziyaret ettiğini belgeledi.
İKİ SAAT KALDI
Sabah, Türk basınında ilk kez bulup görüntülediği paralel devletin imamı Kozanlı Ömer lakaplı Osman Hilmi Özdil'in yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun başladığı 17 Aralık 2013 tarihinden bir gün önce, 16 Aralık'ta Zaman gazetesini ziyaret ettiğini belgeledi. Özdil'in, Zaman Gazetesi'ni sadece ziyaret etmiş olması değil, bu ziyaretin Türkiye'yi sarsan 17 Aralık operasyonundan yalnızca bir gün önce gerçekleşmiş olması anlamlı.
Yanındaki arkadaşı ile birlikte Volkswagen Passat marka aracıyla Zaman Gazetesi'nin Yenibosna'daki binasına giden Özdil, burada iki saat kaldı. Binaya saat 13:40 sularında protokol kapısından giriş yaptı, saat 15:47 sularında yine protokol kapısından çıktı.
Özdil'in, içeride gazetenin üst yönetimi ile görüştüğü tahmin ediliyor. Sabah Özel İstihbarat Bölümü'nün edindiği bilgilere göre Osman Hilmi Özdil, ayrıca 17 Aralık operasyonundan sonra Emniyet Teşkilatı'nda görevden almalar olunca Emniyet mensupları ile de buluştu.
MEDYA İMAMI H.S.
Osman Hilmi Özdil'in, Zaman Gazetesi başta olmak üzere basınla temasında aracı isim ise cemaatin medya imamı H.S. Medya imamı H.S.'nin en önemli görevi, cemaatin yürüttüğü operasyonların başlamasından sonra emniyet ve yargıdan bilgi/belge alıp gazetelere, kimisi virgülüne kadar yazılmış metinler ya da bilgi servis etmek. Çok gizli bilgi/belgeler teknik takibe takılmasın diye mail yoluyla değil, flash belleklerle adresine ulaştırılıyor." (Gazeteport)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası