Ege Postası
Geri

“17 Aralık’ta takke düştü, kel göründü”

Gültepe’deki Ege Bölgesi Kars Demokrat Dernekleri Federasyonu üyeleriyle buluşan Aziz Kocaoğlu, “17 Aralık’a kadar ne söylersek söyleyelim, vatandaş anlattıklarımızı dinliyordu ama bir kulağından girip öbüründen çıkıyordu. Ama şimdi ayan beyan iş ortaya çıktı. Takke düştü kel göründü” diye konuştu.
“17 Aralık’ta takke düştü, kel göründü”
Haberler / Yerel Politika
3 Mart 2014 Pazartesi 10:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aziz Kocaoğlu, Ege Bölgesi Kars Demokrat Dernekleri Federasyonu’nun düzenlediği etkinlikte, İzmir’deki Karslılarla bir araya geldi. CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu,  CHP İl Başkanı Ali Engin, CHP Konak Belediye Başkan adayı Sema Pekdaş, Buca Belediye Başkan Adayı Levent Piriştina ile Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın da katıldığı etkinlikte, federasyonun Cumhuriyet Halk Partisi adaylarına tam destek verileceği açıklandı.
 
“Toplu iğne dahi almayız” sözü
Federasyonun Gültepe’deki lokalinde gerçekleşen ve yoğun katılımın olduğu gecede katılımcılara seslenen Başkan Aziz Kocaoğlu,  vatandaşların büyük coşkusundan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.
Konuşmasında Gültepe’de mutlaka ve mutlaka kent dönüşümü yapılması gerektiğini vurgulayan Başkan Aziz Kocaoğlu, vatandaşların “yerinde kent” dönüşümü tezahüratlarına şöyle cevap verdi:
“Yerinde kent dönüşümü sözünü Türkiye’ye yerleştiren, AKP’ye de mecburen söyleten İzmir Büyükşehir Belediyesi’dir. Biz Kadifekale’de inşaat yapılamayacağı, çivi bile çakılamayacağı için, heyelan bölgesi olduğu için oradaki vatandaşlarımızı Uzundere’ye taşıdık. Bugün görüyorsunuz, Kadifekale’de yıktığımız evlerin yerine kartondan, kontraplaktan bile ev yapmadık. Bu konuda bir sürü dedikodu yaptılar. Biz ağaç dikiyoruz. Orman yapıyoruz. Bizim kent dönüşümü anlayışımızın birinci koşulu kent dönüşümün yerinde yapılması” dedi.


 
Kel göründü
Büyükşehir Belediyesi’nin kentsel dönüşümden kendisine bir “toplu iğne” dahi almayacağının altını çizen Kocaoğlu,  “Ege Mahallesi’nde, Aktepe-Emrez’de, Ballıkuyu’da, Karşıyaka Örnekköy’de, Uzundere’dekinde de aynısını yapıyoruz. Bunlardan belediyeye kar yok. Biz de zaten yandaşa, hısıma, akrabaya su yok” şeklinde konuştu.
Sözlerini 30 Mart yerel seçimleriyle tamamlayan Aziz Kocaoğlu şunları söyledi:
“Önümüzde bir seçim var. Biz 17 Aralık’a kadar ne söylersek söyleyelim, vatandaş anlattıklarımızı dinliyordu ama bir kulaktan giriyordu bir kulağından çıkıyordu. Şimdi ayan beyan iş ortaya çıktı. Takke düştü kel göründü.”
 
Aziz Başkan’ın yüreğine destek veriyoruz
Ege Bölgesi Kars Demokrat Dernekleri Federasyonu Başkanı Tarkan Eledağ, federasyon olarak ülkenin geleceği için tüm CHP adaylarını desteklediklerini açıkladı. Eledağ, “Biz Aziz Başkan’ın dik duruşuna destek veriyoruz. Biz Aziz Başkan’ın inancına, yüreğine, cesaretine, özverisine destek veriyoruz. Biz ayakkabı kutularına sıkışmış değerlere, yargıya müdahale eden zihniyete, 100 günde polisi savcıyı yok eden, gazetecileri içeri alan, ordunun şanlı askerlerini içeri alan zihniyete destek vermiyoruz” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası