Ege Postası
Geri

Akpınar'dan 'Yıldırım' çıkış!

Seçim çalışmaları kapsamında 5 mahallede seçim ofisi açan CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, hükumetin yeni stat projesini eleştirdi. Karşıyakalının kandırıldığını söyleyen Akpınar "Daha birini yapmadan, 35 bin 500 kişilik ikinci bir stat yapılacağını söylüyorlar. 10 senedir neden yapmadını? Amaç yeşil alanları ranta açmak" dedi. Akpınar, AK Parti Karşıyaka'nın 'yüzer seçim ofisini' de eleştirerek "Seçimden sonra o gemiye binip kaçma planı yapacaklar ama önce hesap soracağız" ifadelerini kullandı.
Akpınar'dan 'Yıldırım' çıkış!
Haberler / Yerel Politika
3 Mart 2014 Pazartesi 10:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Yaklaşan yerel seçimler öncesi saha çalışmalarına hız veren Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, bir günde 5 farklı mahallede seçim ofisi açtı. Mustafa Kemal, İnönü, Cumhuriyet, Zübeyde Hanım ve Latife Hanım mahallelerinde vatandaşlarla kucaklaşan Akpınar, sevgi gösterileri ile karşılandı. Halay çeken, davul çalan ve üretici pazarındaki kadınlarla sohbet etme imkanı bulan Akpınar, rakiplerini eleştirdi. Partiye yeni katılan 150 kişiye de rozet takıldı. Seçime kadar Karşıyaka'nın tüm sokaklarını dolaşacağını ve çalmadık kapı bırakmayacağını söyleyen CHP adayı Akpınar, hükumetin hizmet konusunda Karşıyaka'yı oyaladığını söyledi.

STAT ELEŞTİRİSİ
Yeni stat meselesinin seçim vaadi haline getirildiğini ve halkın kandırıldığını söyleyen Akpınar "AK Parti adayı Binali Yıldırım, daha söz verilen stat yapılmadan, şimdi de 35 bin 500 kişilik yeni bir stat yapacaklarını açıklamış. 10 yıldır iktidardasınız, yeni mi aklınıza geld? Halkın parasını, çocuklarımızın geleceğini çalmak yerine hizmet etseydiniz, stat yapsaydınız. Alsancak Stadı'nı yıkıp, yerine AVM yapmak isteyen zihniyet, hangi hakla stattan bahsedebilir. Amaç sahildeki alana stat yapmak değil, Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait araziyi bir şekilde ranta açmaktır. Hizmet etmek istiyorsanız, Büyükşehir Belediyesi'nin, Örnekköy'de yapmayı planladığı spor kompleksine izin verin" dedi.


"O GEMİYLE KAÇACAKLAR"
AK Parti Karşıyaka'nın, Bostanlı'da açtığı 'yüzer seçim ofisini' de eleştiren CHP'li Akpınar, "Gemiyi seçim merkezi yapmışlar. Seçimlerde alacakları oy oranından sonra, herhalde o gemiyle Karşıyaka'dan kaçma hazırlığı yapıyorlar ama kolay kolay bırakmayız. Önce çaldıklarının hesaplarını verecekler. O deniz öyle bir deniz ki, İzmirliler, topraklarını işgal edenleri o denize döktüler. Bu sefer de gidişleri yakın. Biz de 30 Mart'ta kendilerine 'Güle Güle' diyeceğiz. Kendi atadığın hakimlerle, savcılarla hapisten çıkabilirsiniz ama halkın vicdanında aklanamazsınız. 30 Mart'ta sandığa gömüleceksiniz. Bu ülkenin geleceğini çalıyorlar. Demokrasiyi elimizden alıyorlar. Baskı toplumu yarattığınız sürece, değil 1414, 14 bin 14 proje de yapsanız Karşıyakalıdan oy alamazsınız" diye konuştu.

"KARŞIYAKA GEÇİT VERMEZ"
Karşıyaka'nın tamamını kucaklayacaklarını ifade eden Akpınar, tüm vatandaşlardan oy istedi. CHP adayı "Daha önce AK Parti'ye oy veren vatandaşlarımıza saygı duyuyorum ancak bir kez olsun oy atmayın ki kendilerine gelsinler. Hepsinin ismi şaibeli hale geldi. Her gün haklarında yeni şeyler öğreniyoruz. 30 Mart'ta tek vücut olmalıyız. İzin verin, önce yaptıklarının hesabını versinler. Milletvekili ortağı ile birlikte helikoptere binip de Karşıyaka semalarından, ranta açılacak yeşil alan arayan AK Parti adayına, bu Karşıyaka halkı geçit vermez, vermeyecek de. Hep birlikte namussuzlardan hesap soracağız" dedi. Akpınar, kentsel dönüşüm projelerine de öncelik vereceklerini ve vatandaşları kendi yerlerinden çıkartmadan, yerinde dönüşüm gerçekleştireceklerini söyledi.

DAVUL ÇALDI, HALAY ÇEKTİ
CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, Cumhuriyet Mahallesi'nde, partiye yeni katılan 150 kişiye rozet taktı. Davul ve zurna eşliğinde, yüzlerce vatandaş tarafından karşılanan Akpınar, önce tokmağı eline alarak davul çaldı, sonra da vatandaşlarla omuz omuza verip halay çekti. Akpınar, Örnekköy'deki dolmuş son durağını da ziyaret ederek dolmuş şoförlerinin sorunlarını dinledi.

EMEKTAR KAF KAF'LAR MUTLU
Seçim mesaisine sabah 07.00'de başlayan CHP'li Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka Spor Kulübü'nün emektar futbolcu ve yöneticilerinden oluşan 'master takımının' antrenmanına da konuk oldu. Eski futbolcularla bir süre sohbet eden Akpınar, sporun her alanını teşvik edeceklerini, yarışmacı kulüpler yerine, amatör ruhla spor yapan anlayışı hakim kılacaklarını söyledi. Akpınar, Karşıyaka Spor Kulübü'ne sürekli gelir sağlayacak bir projeyi de hayata geçirmek istediklerini belirtti.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası