Ege Postası
Geri

17. Kısa Oyun Yazım Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu

Atatürk Üniversitesi (AÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen 17. Kısa Oyun Yazım Yarışması’nda ödüller sahibini buldu. Ödül alan oyunların gösterimi ardından, Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Dekanı Prof. Dr. Üstün Özen,...
17. Kısa Oyun Yazım Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu
Haberler / Kültür - Sanat
14 Mayıs 2013 Salı 12:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Atatürk Üniversitesi (AÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen 17. Kısa Oyun Yazım Yarışması’nda ödüller sahibini buldu. Ödül alan oyunların gösterimi ardından, Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Dekanı Prof. Dr. Üstün Özen, dereceye giren öğrencilere plaket takdim etti.

Fakültenin tiyatro salonunda düzenlenen törende; Otto Benga’yı Kim Öldürdü adlı oyunla Ziya Kibar, Fransuva Ferdinand Cengiz Yantır, Ölümcül Albino Burak Codur, Rüküş Asil- Yasemin Topuz ve Tanrının Ölü Çocukları ile Burak Çapan, 17. Kısa Oyun Yarışmasında başarı ödüllerinin sahibi oldu.

AÖF Dekanı Prof. Dr. Üstün Özmen, öğrencilerin çok iyi bir oyun oynadıklarını belirterek, “Emek var. Hem yazıp hem de kendilerini oynadılar. Bu öğrenciler 1. ve 2. sınıf öğrencileri, şimdi bu derece iyi oynuyorlarsa ileride çok daha üstün performans göstereceklerinden şüphemiz yok. Herkesi tebrik ediyorum.” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası