Ege Postası
Geri

2 kardeş kavgayı ayıran 3 kişi bıçakladı

İzmir'in Konak ilçesinde, 2 kardeş karıştıkları kavgayı ayıran 3 kişi bıçakla yaralandı. Yaralılar kaldırılırken, taksi ile olay yerinden kaçan şüpheliler, polisin takibiyle yakalandı.
2 kardeş kavgayı ayıran 3 kişi bıçakladı
Haberler / 3. Sayfa
8 Haziran 2024 Cumartesi 09:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, saat 03.00 sıralarında Alsancak Gar'da meydana geldi. İddiaya göre, kardeşi olduğu öğrenilen OK(22) ile NK(19), henüz belirlenemeyen bir nedenle bir grup ile kavga etti.

Kavgayı gören US(41), YD (36) ve F.Ç.(46) ayırmayı istedi. İki kardeş, tartıştıkları kişileri ABD, YDve F.Ç.'ye saldırmaya başladı. Yağma ve kasten yaralama suçlarından kaydı bulunan NK ile yağma suçundan kaydı olan OK, bıçakla 3 kişiye saldırdı. Olayda, F.Ç. Bölgesinin 5 yerinden, US sırtından, YD ise sağ kalçasından bıçaklandı. Saldırgan kardeşler, suç aletini olay yerinde bir taksiye bindi.

Çevredeklerin durumunun bildirilmesi üzerine, olayın yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Yaralılar ambulanslarla İzmir Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken, polis olayıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Ekipler MOBESE kameralarını inceleyerek şüphelilerin bir taksiye binerek kaçtığını tespit etti. Koordineli çalışan Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Buca ilçesinde şüphelileri yakalandı. Gözaltına alınan 2 kardeş polis ekibi tarafından emniyete götürüldü. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası