Ege Postası
Geri

2 mülteci yüzerek Meis'e geçmiş

Antalya'nın Kaş ilçesinden Yunanistan'ın Meis Adası'na bir arkadaşıyla yüzerek geçen Suriyeli Hakeem Hommes (34) Norveç'e ulaştı. Hommes, mutluluğunu sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki kendi sayfası ve Meis Adası sayfasındaki fotoğraflarla paylaştı.
2 mülteci yüzerek Meis'e geçmiş
Haberler / Güncel
19 Şubat 2016 Cuma 18:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İstanbul'dan iki hafta önce Antalya'nın Kaş ilçesine gelen ve Suriye'nin Humus kentinde yüzme antrenörlüğü yapan Hakeem Hommes ile adını açıklamadığı bir Suriyeli arkadaşı, yaklaşık 2 mil mesafedeki Yunanistan'ın Meis Adası'na 2 saat yüzerek geçti. Gece yarısı buradaki kayalıklara ulaşan Hommes ve arkadaşı, ardından Yunanistan üzerinden Norveç'in Lyndal kentine ulaşmayı başardı.



Hommes, Norveç'e ulaşma sevincini sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki kendi sayfası ile Meis Adası sayfasında paylaştı. Meis'e ayak bastıkları anın yanı sıra, kader arkadaşıyla geçen ocak ayında İstanbul'da çektirdiği fotoğrafları da paylaşan Hommes'in "Çok zor olmadı sadece biraz hava soğuktu ama özgürlük için değerdi, şimdi çok mutluyuz" yazdığı görüldü. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası