Ege Postası
Geri

20 bin İzmirliye gevrek peynir: Bu sabah kahvaltı CHP'den

CHP İzmir İl Başkanlığı, İzmirlilere kahvaltı ikam etti. Sabah saatlerinde işlerine giden vatandaşlara sürpriz yapan CHP, metro istasyonlarının ve vapur iskelelerinin önünde vatandaşlara simit ve peynir dağıttı. 20 bin İzmirliye gevrek peynir
20 bin İzmirliye gevrek peynir: Bu sabah kahvaltı CHP'den
Haberler / Seçim
5 Haziran 2015 Cuma 09:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı 7 Haziran genel seçimleri çalışmalarının finalini İzmir halkıyla birlikte yaptı. İl Başkanı Bedri Serter, il yöneticileri, milletvekilleri, milletvekili adayları ile kadın ve gençlik kolları üyeleri 20 bin İzmirliye simit peynir ikram ederek, oy istedi. Bornova, Halkapınar, Alsancak Konak Metro istasyonları ile ve Konak Vapur İskelesi önünde dağıtılan İzmir Kahvaltısı vatandaşları memnun etti.



SERTER: JEST YAPTIK
CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter,’’İzmir’in 6 noktasında çalışan arkadaşlarımız, iş verenlere ve işçilere birer gevrek ve peynir ikramında bulunuyor.  Bu ikramımız çokta hoş karşılanıyor. Bizimde çok hoşumuza gitti. Yaşanacak bir Türkiye’de onlara böyle bir jestle günaydın demek bizi çok mutlu ediyor. Tabii ki buna sebepte AKP iktidarının ekonomiye getirdiği vaziyeti de görmekte fayda var. Yaşanacak bir Türkiye’de CHP'ye destek vermelerini istiyorum’’ dedi.



TUNCAY ÖZKAN: DAHA ÇOK ŞEYLERİ PAYLAŞACAĞIZ

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği CHP adayı Tuncay Özkan ise şu değerlendirmeyi yaptı:


"Artık seçim maratonunun son günleri. Bugünlerde yurttaşlarımıza hoş bir hatıra ile  günaydın demek ve onların ağızların tatlandırmak için gevrek peynir ikram ediyoruz. Haziran'daki iktidarımız için küçük bir başlangıç yaptık. Canımızı halkımızın daha iyi yaşaması için feda etmeye hazırız. Herkes varını paylaşıyor, biz de gevreğimizi paylaşıyoruz. 8 Haziran'dan sonra daha çok şeyleri paylaşarak Türkiye'yi yaşanır hale getireceğiz. Halk ile birlikte güne başlamak, halkçı olmak güzel bir şey." 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası