Ege Postası
Geri

AK Parti Adayı Ceyhun: Geleceğimizin yatırımı...

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, “Yarınları emanet edeceğimiz gençlerimiz, istikbalimiz, çocuklarımızın sağlıklı ve bilgili nesiller olmasına yönelik çalışmalar yapıyoruz.
AK Parti Adayı Ceyhun: Geleceğimizin yatırımı...
Haberler / Seçim
3 Haziran 2015 Çarşamba 14:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eğitime dev bütçeler ayırırken, büyükşehirlere ve şehir merkezlerine de ayrıcalık tanımadık” dedi. Programları sırasında gençler ve kadınlarla selfie çektiren Ceyhun, AK Parti iktidarının 13 yılda gelecek nesillerin eğitim ve öğretimi için önemli yatırımlar yaptıklarına dikkat çekti.  

Herkese eşit eğitim imkanı

Avrupa Parlamentosu eski Milletvekili, AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, Göztepe’de ve Torbalı seçim ofisinde gençler ve kadınlarla buluştu. Gençlerle öz çekim (Selfie) yapan Ceyhun, dünyaya yön verecek nesillerin yetişmesinin yegane yolunun iyi bir eğitim ve öğretimden geçtiğini ifade etti. Eğitim sistemini yeni baştan yapılandırırken, eğitime dev bütçeler ayırdıklarını belirten Ceyhun, “Doğudan batıya, Kuzeyden Güneye bütün illerimizi, ilçelerimizi, köylerimizi ayırım yapmadan her yere eşit şekilde kaynakları gönderdik, eşit eğitim imkanı tanıdık” diye konuştu.

Geleceğimizin yatırımı eğitim-öğretim

Ceyhun sözlerine şöyle devam etti; “Çocuklarımıza iyi bir eğitim ve öğretimi sağlayabilmenin yolunun, iyi yetişmiş öğretmenlerle, her ihtiyaca cevap verebilen modern dersliklerle, bilgisayarlarla ve iyi bir eğitim sistemiyle sağlanabilir. AK Parti iktidarı da göreve geldiği 2002 yılından itibaren, ülkemizde eğitim ve öğretim sisteminde yaşanan sorunları ve eksiklikleri tamamlamak için Milli Eğitim sistemini daha işlevsel hale getirmek için çalıştı. 13 yılda ülkenin her bir yanında okullarımız yenilendi, yeni okullar yapıldı. Yapılan öğretmen atamaları ile öğretmen açığı kapatıldı. Eğitim bütçesi önem sıralamasında 1. sırada oldu. Çünkü eğitim ve öğretime yapılan yatırımın geleceğimize yaptığımız yatırım olduğunu biliyoruz. Çalışmalarımız Yeni Türkiye ile daha da gelişerek devam edecek.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası