Ege Postası
Geri

Şeboy: CHP-HDP koalisyon yaparsa...

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Cemil Şeboy, Karabağlar sanayi esnafıyla kahvaltıda buluştu. AK Parti iktidarında büyük ve güçlü ekonominin temellerinin atıldığını hatırlatan Şeboy, Daha güçlü Türkiye için “İstikrar” vurgusu yaptı.
Şeboy: CHP-HDP koalisyon yaparsa...
Haberler / Seçim
3 Haziran 2015 Çarşamba 11:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karabağlar Oto Sanayi esnafları AK Parti Milletvekili adayı Cemil Şeboy’u kahvaltıda ağırladı. İşlerine ara vererek kahvaltıya katılan esnafa teşekkür eden Şeboy daha sonra dükkanları gezdi. O sırada posterini duvara yapıştırdığı Şeboy’u karşısında görünce oldukça şaşıran bir esnaf “ Bu abi sen misin'” diyerek AK Parti adayına sarıldı. Görüştüğü esnaf ve vatandaşlara seslenen Şeboy, Türkiye’nin batan bankalardan, hastane kuyruklarından, krizlerden kurtularak kendi uçağını yapar duruma geldiğini belirtti. Şeboy, “Bunların hiç biri tesadüf değil. Eğer paranızı o faiz lobilerine yedirmezseniz, çalmazsanız, çırpmazsanız ülkeye hizmet edersiniz” dedi.



CHP-HDP koalisyon yaparsa…
   
Türkiye’nin en büyük krizleri koalisyonlar döneminde yaşadığına dikkat çeken Cemil Şeboy, “Türkiye’nin kanını emen dış güçler, kirli tezgahlarla yeniden iktidara koalisyonlar gelsin istiyorlar. Neyse ki milletimiz uyandı. Artık bu oyunlara kanmıyor. Bakıyorsunuz bütün gazetelerde koalisyon haberleri var. Düşünün bakalım CHP ile HDP koalisyon yaparsa İçişleri Bakanlığı’nı kim alaca? Bütün Valilerin, Emniyet Müdürlerinin, Polis Teşkilatı’nın, Jandarma’nın HDP’li olmasını içinize sindirebilir misini? Diyelim ki MHP’de koalisyona girdi. Onlar da Milli Savunma Bakanlığı’nı isteyecekler. Yani ülkenin silahları güçleri birbirine düşman olacak. İşte o zaman Allah korusun kaçacak yer ararız. Ama bizim kaçacak yerimiz yok. Suriye’ye mi kaçacağı? Irak’a mı, Libya’ya mı, Ermenistan’a m? Kısacası bu seçim Türkiye’de huzur ve güvenin seçimidir. Siyasi istikrar olursa, güçlü bir hükümet olursa, o zaman ekonomi de güçlenir. Suriye’deki insanların da buradaki gibi işyerleri vardı, evleri vardı, aileleri vardı ama şimdi bakıyorsunuz sokaklarda yaşıyorlar. Türkiye’yi de bu oyunun içine çekmek istiyorlar o yüzden 7 Haziran seçimleri Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası