Ege Postası
Geri

Bakan Eroğlu'nun eşi de sahada

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun eşi Hatice Eroğlu da seçim çalışmalarına Ak Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin'le birlikte katıldı.
Bakan Eroğlu'nun eşi de sahada
Haberler / Seçim
2 Haziran 2015 Salı 12:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayraklı'da Ak Parti İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Hatice Eroğlu ve Gözde Keskin, burada kadınlarla esnaf ziyaretine çıktı. Esnafın sıkıntılarını dinleyen Eroğlu ve Keskin, destek istedi, projeleri anlattı. Buradan ev ziyaretlerine geçen Hatice Eroğlu ve Ak Partili kadınlar bir kapıcı dairesine konuk oldu. Ailenin çocuklarını anaokuluna yazdırırken bağış istendiği şikayeti üzerine Hatice Eroğlu, Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gitti. Mağdur ailenin durumunu anlatan Eroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kaya'dan konuyla ilgili ilgilenilmesini ve mağduriyetin giderilmesini istedi. 

Ak Parti'li kadınlar daha sonra Koşukavak Mahallesi ve Evka-4 semtlerinde vatandaşları dinledi. 



Buradaki temaslarda da bir vatandaş Suriyeli'lerle ilgili sıkıntıları anlattı. Eleştirilere cevap eren Ak Parti Milletvekili Nesrin Ulema, Suriyeli vatandaşlara ücretsiz okullardan yararlanma ya da vergiden muaf olma gibi asılsız iftiraların atıldığını, bu durumun kesinlikle söz konusu olmadığını, TC vatandaşı olmayan kişilere asla mekan açma hakkının verilmediğini, İnsan Hakları Kanunu'na göre mültecilerin sadece bulundukları ülkede sağlıktan ücretsiz yararlanma haklarının bulunduğunu, bunun tüm dünya ülkeleri için geçerli olduğunu söyledi. 

Daha sonra Bornova Halk Eğitimi Merkezi'nin açtığı sergiye katılan Bakan Eşi Eroğlu burada standları tek tek gezdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası