Ege Postası
Geri

Eroğlu; 'İzmir'e hizmet için çalışacağız'

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ziyaretlerine İzmir Otogarı’nda Ege Bölgesi Otobüs İşletmecileri Derneği ve otogar esnafıyla başladı. Bakan Eroğlu seçim çalışmalarına otogar esnafıyla devam etti
Eroğlu; 'İzmir'e hizmet için çalışacağız'
Haberler / Seçim
1 Haziran 2015 Pazartesi 17:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - İzmir’deki programlarını aralıksız sürdüren Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu İzmir Otogarı’nda faaliyet gösteren  Ege Bölgesi Otobüs İşletmecileri Derneği’nde yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Dernek üyelerine hitaben bir konuşma yapan Prof. Dr. Veysel Eroğlu üyelerin Berat Kandili’ni kutladı.

“Hükümetin Vazifesi Millete Hizmet Etmektir”
İzmir’den milletvekili adayı olduğunu söyleyen Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, “İzmir’de eksiklikler var bunların farkındayız. Hükümet olarak elimizden gelen bütün gayreti sarf edeceğiz. Bunu özellikle vurgulamak istiyorum. Sizlere hizmet etmek bizim bir borcumuzdur Hükümetin millete hizmet etmesi bir vazifedir, gerekliliktir. Biz de bu maksatla adayız, oturmaya çay kahve içmeye değil, hizmete adayız” diye konuştu.
Bakanlık süresi boyunca Dünyanın çevresini 20 defa dolaşacak kadar bir tur yaptığı il, ilçe, belde köy demeden her  yere gittiğini kaydeden Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Eroğlu, ülkemizin en doğusundan en batısına kadar gitmediği yer, bilmediği yol olmadığını vurguladı. Yolculukları esnasında otobüs şoförleriyle, kamyon şoförleriyle sıkça karşılaştığını ve onların yaşadığı problemleri bildiğini ifade eden Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Binali Yıldırım’ın da ulaştırma alanında çok büyük hizmetleri olduğunu söyledi.
17 bin 500 km bölünmüş yol inşa edildiği bilgisini veren Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bu sayede kaza oranlarının azaldığını ve yolculuk sürelerinin kısaldığını, yine yakıt sarfiyatının da çok düştüğünü kaydetti.

Konuşmasının ardından dernek üyelerinin taleplerini dinleyen Prof. Dr. Veysel Eroğlu otogar’da faaliyet gösteren esnafları da ziyaret ederek, İzmir’e yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

“İzmir’e Yılda 10 Milyon Turist İçin Çalışacağız”
İzmir Otogar’ından sonra Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret eden Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu hükümetin ülke genelinde ve İzmir’de yaptığı hizmetleri anlattı.
İzmir’e gelen turist sayısını artırmak için gayret edeceklerini dile getiren Prof. Dr. Veysel Eroğlu şunları söyledi;” İzmir’e yılda 10 milyon turist gelmesi için çalışacağız. Tarihi ve turistik mekanlarımızı ihya edeceğiz. Şehri güzel bir görünüme kavuşturacağız. Taksici kardeşlerimiz bu şehrin imajıdır. Turistler ilk taksicileri görüyorlar ve bizde sizler için gereken ne varsa yapacağız. Ufuk şehri İzmir’e ulaştırma ile orman ve su işleri alanı başta olmak üzere her alanda yatırım yaptıklarını ve bundan sonrası içinde yapılacak yatırımların planlarını hazırladıklarını kaydetti.

Seçime az bir süre kaldığına da değinen Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, seçimde her vatandaşın görevini yapması için sandığa gitmesi ve oyunu kullanması gerektiğini ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası