Ege Postası
Geri

Ceyhun: “Her kesimi kucaklayan politikalar geliştirdik”

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, şehidine, gazisine, engellisine, yaşlısına ve çocuklarına duyarlı olmayan bir devletin sosyal devlet olamayacağını söyledi. Ceyhun, AK Parti hükümetinin 13 yıllık iktidarında sosyal politikalarda bugüne kadar herkesi kucaklayan ve uygulanmamış politikalar geliştirdiklerine dikkat çekti.
Ceyhun: “Her kesimi kucaklayan politikalar geliştirdik”
Haberler / Seçim
1 Haziran 2015 Pazartesi 16:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Avrupa Parlamentosu eski Milletvekili, İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, Göztepe’de seçim ofisinde Balçova Gençlik Kolları üyeleriyle buluştu. Seçim İrtibat Ofisinde vatandaşlarla da buluşan ve ziyarete gelen bir vatandaşın bebeğini seven Ceyhun, “Kimsesiz çocuklarına sahip çıkmayan bir devlet sosyal devlet olamaz. Onun için AK Parti olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nı kurduk. Sosyal politikalarda bugüne kadar uygulanmayan politikalar geliştirdik. Ayrıca engelli kardeşlerimiz için her alanda kapsamlı projeler geliştirdik. Her alanda engelsiz bir hayat hedefledik. Yarın biz de engelli olabiliriz, bu herkesin başına gelebilir. Bu hususta daha duyarlı olmamız lazım, önce önyargılardaki engelleri, kafadaki engelleri kaldırmamız lazım. Toplu taşımada yaşlı, engelli, şehit ve gazi ailesi vatandaşlarımız için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak bir kanun çıkarıldı. Bu kanunla saydığım toplum kesimleri için toplu taşımayı ücretsiz hale getirdik” diye konuştu. (DHA)
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası