Ege Postası
Geri

AK Partili Şeboy tekstil işçilerine seslendi:

Ak Parti İzmir Milletvekili adayı Cemil Şeboy, tekstil fabrikasında işçilerin yemeğine misafir oldu. Belediye Başkanlığı döneminde, fabrikanın bulunduğu organize sanayi bölgesini kuran Şeboy, “Asgari ücret üzerinden vatandaşları kandıranlar önce İzmir’e proje yapsın” diye konuştu. AK Partili Şeboy tekstil işçilerine seslendi:
AK Partili Şeboy tekstil işçilerine seslendi:
Haberler / Seçim
2 Haziran 2015 Salı 09:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Buca-Ege Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (BEGOS)Tekova tekstil fabrikasını ziyaret eden Cemil Şeboy, fabrika çalışanlarıyla yemekhanede yemek yedi. 1995 yılında Cemil Şeboy’un büyük uğraşlarıyla kurulan sanayi bölgesinde çalışan işçiler yaptıkları hizmetlerden dolayı AK Parti adayına teşekkür ettiler. Yemeğin ardından işçilere seslenen Şeboy, Daha çok fabrikanın açılması, Türkiye’nin büyümesi, ekonomik istikrarın devam etmesi için yapılacak seçimlerin çok önemli olduğunu vurguladı.



GEZİ OLAYLARI TEZGAHIN PARÇASI
Koalisyonlar döneminde yaşanan ekonomik krizlerin unutulmamasını isteyen Şeboy, “ 1994 yılında göreve başladığımda Belediye’nin önü iş arayan yüzlerce insala doluydu. Ne yapabiliriz diye düşündük, taşındık. Arkadaşlarla iş birliği yaparak Begos’u kurduk. O zaman iş verenlere bir şart koştum. Buca’da yaşayan hemşerilerimizi işe alacaksınız diye. Şimdi binlerce Bucalı kardeşimiz burada ekmek yiyor. Bugün tekstilden anlayan arkadaşlarımızın işsiz kaldığını zannetmiyorum. Ama ülkemizde istikrarın devam etmesi lazım, o bakımdan önümüzdeki seçimler çok önemli.  Allah korusun Suriye gibi olursak dışarıdan buradaki fabrikalara iş verirler m? Ekonomi düzgün olmazsa, enflasyon % 70’lere dayanırsa, faizler uçarsa bu fabrikalar kapanır. Ama şimdi Türkiye’yi 2000’li yıllara yeniden döndürmek için uğraşıyorlar. Koalisyonlar döneminde Türkiye’de neler yaşandığını unutmayalım. O zamanlar işverenler battı, bir gecede faizler Binde 8 Binlere çıktı, devletin kendi memuruna işçisine maaş ödemek için tahvil sattığını, bu tahvilleri dış güçlerin aldığını ve kanımızı emdiklerini unutmayın. Allah’a şükür ne IMF’ye borç var ne başka yere. Bu oyunları kuranlar yeniden eski Türkiye’nin olmasını istiyorlar. Faizlerle kanımızı emsinler, fabrikalar çalışmasın, istedikleri gibi at koştursun istiyorlar. İşte gezi olayları, Kobani olayları, hep bu tezgahların bir parçasıdır” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası