Ege Postası
Geri

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan kaybedilen ilçelere çıkarma

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekili adayı olduğu İzmir’de seçime iki kala ilçe turu atacak. CHP İzmir İl Başkanlığı taslak programı hazırladı Genel Merkez’e gönderdi. Taslak programa göre yarım günlük mesaide Kılıçdaroğlu, yerel seçimlerde kaybedilen ilçelere gidecek. Partiye yeni katılanlara 'altıok' rozeti takacak. Kılıçdaroğlu'nda aday olduğu İzmir’de seçime iki kala mesai
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan kaybedilen ilçelere çıkarma
Haberler / Seçim
2 Haziran 2015 Salı 10:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekili adayı olduğu İzmir’e, 5 Haziran Cuma günü bir kez daha geliyor. Geçtiğimiz hafta İzmir Ticaret Borsası’nın “Borsa Söyleşileri” toplantısına katılan hafta sonu ise Gündoğdu’da miting yapan Kılıçdaroğlu, seçime iki kala İzmir’de ilçelere çıkarma yapacak, vatandaşla bir aaraya gelecek.

Genel Merkez, CHP İzmir İl Başkanlığı’na Kılıçdaroğlu’nun kente 13:00’te geleceğini, 20:00’da ise ayrılacağını bildirdi, taslak program hazırlanmasını istedi.

KAYBEDİLEN İLÇELERE ÇIKARMA
İl Başkanı Bedri Serter ve başkan yardımcıları taslak programı hazırlayıp Genel Merkez’e gönderdi. İl Başkanlığı'nın hazırladığı programa göre KIlıçdaroğlu, partisinin İzmir’de yerel seçimlerde kaybettiği ilçelere gidecek. 13:00’da havalimanında olacak olan Kılıçdaroğlu, parti otobüsüyle öncelikle Menderes, Torbalı, Ödemiş ve Tire’ye gidecek. Dört ilçede de vatandaşla bir araya gelecek olan Kılıçdaroğlu daha sonra Bayındır’a geçecek.

BAYINDIR’DA ROZET ŞOV!
İl başkanlığı Bayınıdr’da partiye yeni katılımlar için katılım töreni düzenleyecek. Kılıçdaroğlu, aralarında AK Parti’den istifa eden Bayındır Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Akdeniz’inde olduğu bir çok isme 'altıok' rozeti takacak. Kılıçdaroğlu daha sonra Kemalpaşa’ya geçecek finali ise Aliağa’da yapacak. Genel Merkez’in,  İl Başkanlığı'nın hazırladığı programa Çarşamba akşamı son şeklini vermesi bekleniyor.

8 İLÇEDEN 5’İNE GİDECEK
CHP yerel seçimlerde İzmir’de Menderes, Torbalı, Ödemiş, Kemalpaşa, Selçuk, Kınık, Kiraz ve Aliağa’yı kaybetmişti. Kılıçdaroğlu, Cuma günü kente gelişinde bu ilçelerden 5’ine gitmiş olacak.

MERKEZ İLÇELERİ GEÇEN AY GEZMİŞTİ
Kılıçdaroğlu 5 Mayıs’ta geldiği İzmir’de Karşıyaka, Çiğli, Bayraklı, Bornova ve Konak gibi merkez ilçelerde mobil miting düzenlemiş, Buca’da açılışa katılmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası