Ege Postası
Geri

20 müdürlük tek çatı altında toplanıyor

Karabağlar Yeşillik Caddesi üzerinde bulunan ve mülkiyeti Karabağlar Belediyesi'ne ait yeni hizmet binasının açılışına sayılı günler kaldı. 22 bin metrekare inşaat alanına sahip hizmet binası tamamlandığında ilçenin değişik yerlerinde kiracı olarak bulunan belediyenin birçok müdürlüğü tek çatı altında toplanacak.
20 müdürlük tek çatı altında toplanıyor
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Aralık 2014 Pazartesi 11:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

 Bu sayede hem vatandaş tek merkezde işlerini halledecek, hem de belediye ekonomik olarak rahatlamış olacak.

Karabağlar Belediyesi'nin tüm birimlerini tek bir merkezde toplamayı amaçladığı yeni hizmet binasında sona yaklaşıldı. Binanın tamamlanması için tüm ekipler gece- gündüz çalışırken, hizmet binasında iç kısım tadilatı büyük ölçüde tamamlandı. Çalışmaları başından beri yakından takip eden Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da başkan yardımcıları ile sık sık bir araya gelerek yeni belediye binası hakkında bilgiler alıyor.

Vatandaşa kolaylık sağlayacak
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ihale bedeline yüzde 85 oranında katkı sağladığı Karabağlar Belediyesi yeni hizmet binası tamamlandığında 13 ayrı yerde kiracı olarak hizmet veren belediye müdürlükleri de yeni bina içinde hizmet verecek. Bu sayede hem ekonomik açıdan tasarruf sağlanacak hem de  binaya gelen vatandaşlar işlerini ivedilikle halledecek.

Belediyenin dışında hizmet veren ve daha geniş yerlere ihtiyaç duyan Sosyal İşler müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Spor Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Veterinerlik Müdürlüğü'nün dışındaki 20 müdürlük,  Karabağlar Belediyesi’nin yeni hizmet binası içinde vatandaşlara 2015 yılında hizmet vermeye başlayacak.

Yeni hizmet binasında hangi müdürlükler yer alacak'
Basın-Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Çevre Koruma Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Emlak-İstimlak Müdürlüğü, Etüd-Proje Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, İnsan Kaynakları Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası