Ege Postası
Geri

2012 IF Wedding Fashion yeni isimler kazandırmaya devam ediyor

Genç yeteneklerin keşfedildiği bir platform olma özelliği taşıyan IF WEDDING FASHION İZMİR, Gelinlik Tasarım Yarışması ile Türk gelinlik sektörüne yeni tasarımlar kazandırıyor.
2012 IF Wedding Fashion yeni isimler kazandırmaya devam ediyor
Haberler / İzmir
17 Ocak 2014 Cuma 11:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR – 8’inci Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’nın bu yıl ki performans defilesi 2012 yılında “Kuğu Gölü” temasıyla düzenlenen 3’üncü Gelinlik Tasarım Yarışması birincisi DEÜ GSF Moda Tasarım Bölümü mezunu Havva Ağu tarafından gerçekleştirilecek.
Havva Ağu, performans defilesini gerçekleştirmek için tüm hızıyla koleksiyon hazırlıklarına devam ediyor.
“Siyah Kanat” adını taşıyan koleksiyonun özel perfomans defilesi İzmir Uluslararası Fuar Alanı’na kurulan 1/C no’lu holde organize edilecek.
Fuarın ikinci günü, 23 Ocak 2014 Perşembe tarihinde moda severler ile buluşmaya hazırlanan 29 parçalık “Siyah Kanat / Black Wing” koleksiyonunun dikimi Ege Giyim Sanayicileri Derneği Danışmanlığında, İzmir Terziler ve Konfeksiyoncular Odası tarafından yapılıyor.
“Siyah Kanat” Koleksiyonunun Hikayesi
Jonathon Livingston diğer martılardan çok daha farklıdır. Yiyecek için balıkçı teknelerini takip edip, birbirleriyle kavga eden diğer martılar gibi davranmaz. Özgürlüğe ve uçuşun kutsallığına inanmaktadır. İstediği ve inandığı zaman sınırların aşılabileceğine inanır. Uçmanın sadece “bir yerden başka bir yere gitmek” anlamında olmadığına inanır.
Onun, gökyüzünün derinliklerine ulaşmasını engelleyecek ipleri vardır. İpleri koparmanın, o uçsuz bucaksız gökyüzünde farklı renklerin, kokuların, seslerin varlığına ulaşmanın zamanı gelmiştir. Birgün ipler teker teker kopar ve Jonathon, iplerin birbirinden kopmaya başladığı o noktada başka bir hayatın nefesini alır…

Martı Jonathon Livingston’un yazarı Richard Bach koleksiyonun oluşumunda büyük etkisi vardır.
Defile Kadrosu
Ünlü modeller Özge Ulusoy, Didem Soydan, Hande Subaşı ve Larissa Gacamer’in yanı sıra 14 İzmirli manken yer alacak.
Koreograf: Rönesans Ajans
Sektörün kalbinin attığı şehir İzmir’de gerçekleşen IF WEDDING FASHION İZMİR, sadece profesyonel ziyaretçiye yönelik olarak organize ediliyor.
Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, Türk fuarcılık sektörünün öncü kuruluşu İzmir Fuarcılık Hizmetleri ve Kültür Sanat İşleri Ticaret A.Ş (İZFAŞ) tarafından T.C. Ekonomi Bakanlığı’nın katkılarıyla, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (TMHGF) ve Ege Giyim Sanayicileri Derneği’nin (EGSD) destekleriyle organize ediliyor 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası