Ege Postası
Geri

3 siyasi partinin başkanı kol kola yürüdü

Denizli'nin Çal İlçesi'nde, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle dün akşam düzenlenen Zafer Yürüyüşü'nde, Kaymakam, Belediye Başkanı, AK Parti, CHP ve MHP'nin ilçe başkanları kol kola girerek yürüdü.
3 siyasi partinin başkanı kol kola yürüdü
Haberler / Güncel
31 Ağustos 2016 Çarşamba 12:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çal'da 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen yürüyüş öncesi Atatürk Parkı'nda marşlar çalındı, lokma döküldü. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerin ruhuna Kuran-ı Kerim okundu. Daha sonra yürüyüş başladı. Çal Belediyesi, yürüyüşe katılanlara bayrak, meşale ve Atatürk flamaları ve fotoğraflarını dağıttı. Çamlık Parkı önünden başlayan Zafer Yürüyüşü'ne Kaymakam Selami Korkutata, Belediye Başkanı MHP'li Fethi Akcan, Başkan Yardımcısı Adnan Tatar, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Kocagöz, CHP İlçe Başkanı Ergun Ersoy, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Sait Beyanoğlu, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, Çal Belediyesporlu futbolcular, gaziler ve vatandaşlar katıldı.  Kaymakam, Belediye Başkanı, AK Parti, CHP ve MHP'nin ilçe başkanları kol kola girerek yürüdü. Kalabalık sık sık, 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz', 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'Ne mutlu Türk'üm diyene' sloganları attı. 10. Yıl Marşı ile İzmir Marşı hep bir ağızdan söyledi. 

Halka seslenen Belediye Başkanı Fethi Akcan, "Bu etkinliği ne belediye ne de kaymakamlık düzenlemiştir. Halkımızın vatanına, bayrağına sahiplenme duygusuyla yaptığı bir hareketin ürünüdür bu coşkulu yürüyüş. Cumhuriyetin ve bağımsız Türkiye'nin teminatı olduğumuzu dosta düşmana bir kez daha gösterdik" dedi.

Çal Kaymakamı Selami Korkutata ise duygulanarak yaptığı konuşmada "Kaymakamlık yaptığım bu ilçenin birlik ve beraberliğinden büyük gurur duyuyorum. Çal, 30 Ağustos ruhunu hala yaşatıyor" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası