Ege Postası
Geri

30 Ağustos'a uluslararası kutlama

Güzelbahçe Belediyesi'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği Uluslararası Halk Dansları Festivali muhteşem oldu.
30 Ağustos'a uluslararası kutlama
Haberler / İzmir
29 Ağustos 2013 Perşembe 08:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Gün boyunca Güzelbahçe'de gezen, plajlarında denize giren halk dansları topluluğu üyeleri akşamüzeri Güzelbahçe Belediyesi ziyaret etti, başkanvekili Özer Ertuğrul ile görüştü, karşılıklı olarak hediyeler verildi. Daha sonra Güzelbahçe'da balıkçı limanının önünde toplanan 10 ülkenin halk dansları ekipleri, Güzelbahçelilerle birlikte kortej halinde yürüyüş yaptı, renkli görüntüler yaşandı. Sahil boyunca yaklaşık iki kilometre yürüyen ekipler, gece de Amfi Tiyatro'da muhteşem bir gösteri sundu.



KKTC, Polonya, Romanya, Gürcistan, Macaristan, Bulgaristan, Makedonya, Belarus, Hırvatistan ve Türkiye adına Balçova'daki Efem Folklor Derneği gösteri yaptı, Amfi Tiyatro'yu dolduran yüzlerce kişi keyifli anlar yaşadı.
Gece, 10 Yıl Marşı'nın hep bir ağızdan söylenmesiyle sona erdi.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası