Ege Postası
Geri

35 yıla “35” numaralı forma

Geçtiğimiz Mayıs ayında göreve gelen Altay Spor Kulübü yönetimi Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret etti. Kulüp Başkanı Av.Cihangir Marmara, 2.Başkan Ercüment Atik ve yönetim kurulu üyeleri Celal Kiter ve Cüneyt Oğuz, nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade ederek Başkan Selvitopu’na çalışmalarında başarı dilediler.
35 yıla “35” numaralı forma
Haberler / Yerel Yönetimler
29 Temmuz 2015 Çarşamba 10:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Bu yıl Spor Toto 3.ligde mücadele edecek olan Altay’ın çalışma programı ve hedeflerine ilişkin de değerlendirmede bulunan Altay yönetimi, Başkan Selvitopu’nun isminin yazılı olduğu “35” numaralı formayı Başkan’a hediye ettiler.

Amatör spor kulüplerine desteğimiz sürecek
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “35” rakamının kendisi açısından önemine dikkat çekti ve “İzmir’e geleli tam 35 yıl oldu ve 35 yıldır bu kentte görev yapıyorum. Bir bakıma İzmirli oluşumuz tescillenmiş durumda” diyerek formayı hediye eden Altaylı yöneticilere teşekkür etti. Spor kulübüne yeni sezonda başarılar dileyen Başkan Selvitopu, İzmir’de mücadele eden tüm spor kulüplerinin göstereceği başarının kendilerini mutlu edeceğini söyledi. Başkan Selvitopu, “İzmir’in başarısı için yerel yönetimler olarak yasalar çerçevesinde desteğe her zaman hazırız. Amatör spor kulüplerine bugüne kadar destek olmaya çalıştık yine olanaklar ölçüsünde desteğimiz sürecek.” Dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası