Ege Postası
Geri

7 ilde FETÖ üyesi 61 asker gözaltında

Mardin'de FETÖ'nün TSK'daki yapılanmasına yönelik soruşturmada, kent merkezinin yanı sıra İzmir, İstanbul, Ankara, Manisa, Tekirdağ ve Şanlıurfa'da düzenlenen eşzamanlı operasyonlarda, aralarında 7 üsteğmen ve 51 uzman çavuşun da bulunduğu 61 asker gözaltına alındı.
7 ilde FETÖ üyesi 61 asker gözaltında
Haberler / Güncel
24 Şubat 2018 Cumartesi 06:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya'da da ByLock kullandıkları belirlenen, 17'si kadın, 30 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. 4 ilde düzenlenen operasyonda şüphelilerden 23'ü gözaltına alındı.

Kayseri'de, örgütün evlerde düzenlenen sohbet toplantılarına katılan, himmet, burs, bağış yaparak 1finans desteği sağlayan 8 esnaf, Nevşehir'de de aralarında 19 aydır aranan, örgüte ait Lara Koleji'nin müdürünün de bulunduğu 8 şüpheli, Malatya'da 14, Samsun'da 3 şüpheli, Bitlis'te örgütün mahrem yapılanmasında yer alan 7, Antalya'nın Alanya ilçesinde de 2 şüpheli gözaltına alındı.

Bodrum'da ise hakkında yakalama kararı çıkarılan yapımcı-yönetmen E.D. bir otelde Yunanistan'ın Kos adasına kaçma hazırlığı yaparken yakalandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası