Ege Postası
Geri

7 küçük kız çocuğunun küpesini çalan zanlı yakalandı

Mersin’in Tarsus ilçesinde küçük yaştaki kız çocuklarını sihir yapma bahanesi ile kandırarak, kulaklarında bulunan küpeleri çalan şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı.Devriye gezen polis ekipleri; Gazipaşa, Mithatpaşa ile Girne...
7 küçük kız çocuğunun küpesini çalan zanlı yakalandı
Haberler / Güncel
18 Nisan 2013 Perşembe 17:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mersin’in Tarsus ilçesinde küçük yaştaki kız çocuklarını sihir yapma bahanesi ile kandırarak, kulaklarında bulunan küpeleri çalan şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı.
Devriye gezen polis ekipleri; Gazipaşa, Mithatpaşa ile Girne Mahallesi'nde, yaşı küçük kız çocuklarının küpelerini sihir yapma bahanesiyle çalan, ayrıca olay hakkında da güvenlik kamerasından görüntüsü tespit edilen H. D. (24)isimli şahsı bisikletli olarak seyir halindeyken yakaladı.
Polis ekipleri, şüpheli H. D.'nin kız çocuklarına, “Size sihir yapacağım” diyerek kulaklarında bulunan birer çift altın küpenin çalınması olayının meçhul şüphelisi olduğu, ayrıca şahsın Mithatpaşa Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinden 1 çuval şekerin çalınması olayı ve Yeni Mahalle'de bulunan bir başka marketten toplam 8 adet her biri 5’er kiloluk sıvı yağ çalınması olaylarının şüphelisi olduğunu tespit etti. Adliyeye çıkarılan şahıs tutuklandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası