Ege Postası
Geri

7 metre yükseklikten dere yatağına düşüp öldü

 Muğla'nın Fethiye ilçesinde, 7 metre yükseklikten dere yatağına düşen Muhammet Ali Yavaş (25), hayatını kaybetti.
7 metre yükseklikten dere yatağına düşüp öldü
Haberler / 3. Sayfa
6 Ağustos 2025 Çarşamba 12:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, saat 00.30 sıralarında Kesikkapı Mahallesi 133 Sokak'ta meydana geldi. Alkollü olduğu öğrenilen ve karıştığı bir trafik kazası nedeniyle girdiği cezaevinden bir süre önce çıktığı belirtilen Muhammet Ali Yavaş, henüz belirlenemeyen bir nedenle yaklaşık 7 metre yükseklikten dere yatağına düştü.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Yavaş'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Yavaş'ın cenazesi, olay yeri incelemesinin ardından Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası