Ege Postası
Geri

A Milli Basketbol Takımı oyuncuları: Madalyalarla dönmek istiyoruz (Özel)

Haziran ayında Mersin’de düzenlenecek olan Akdeniz Oyunları’nda mücadele edecek A Milli Basketbol Takımı'nda oyuncular hedeflerinin madalya olduğunu söylediler.Haziran ayında Mersin’de düzenlenecek olan Akdeniz Oyunları’nda mücadele edecek...
A Milli Basketbol Takımı oyuncuları: Madalyalarla dönmek istiyoruz (Özel)
Haberler / Spor
24 Mayıs 2013 Cuma 19:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Haziran ayında Mersin’de düzenlenecek olan Akdeniz Oyunları’nda mücadele edecek A Milli Basketbol Takımı'nda oyuncular hedeflerinin madalya olduğunu söylediler.

Haziran ayında Mersin’de düzenlenecek olan Akdeniz Oyunları’nda mücadele edecek A Milli Basketbol Takımı yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Antrenör Bogdan Tanjevic yönetimindeki Ay yıldızlı takım Merter Anadolu Efes Tesisleri’nde yaklaşık 2 saat süren bir çalışma gerçekleştirdi.

Antrenman öncesi Cihan Haber Ajansı'na açıklamalarda bulunan A Milli Basketbol Takımı Antrenörü Bogdan Tanjevic, genç bir kadroya sahip olduklarını söyledi. Tanjevic, "Play - off'da oynayan fazla oyuncularımız olduğu için özellikle yarı finalleri oynarken bize katılacak çok arkadaşımız olacaktır. Şuan ki kadro seçimini ise bizleri ve oyun stillerimizi bilen genç arkadaşları tercih etmek istedik." dedi.

Akdeniz Oyunları'nı almak için Türkiye'nin elinden geleni yaptığını belirten Tanjevic, "Türkiye bu oyunları almak için elinden geleni yaptı ve tesisler konusunda da çok büyük yatırımlara imza attı. Bunun için de biz de bunun karşılığını vermek için her şeyi yapacağız. Tabi Mersin'de bizleri seyretmeye gelen basketbol seyircilerine de güzel galibiyetler armağan etmek istiyoruz." diye konuştu.

Beşiktaş Basketbol Takımı ve Milli basketbolcu Serhat Çetin de hazırlıklara yeni başladıklarını kaydederek, "Hazırlıklara yeni başladık ve şöyle bir avantajımız oldu bizim. Daha önceden milli takımlar uzun bir aradan sonra toplanırdı sezonlar bittiği için. Şimdi ise herkes hazır bir halde burada ve kondisyon açısından da iyi durumdayız. Şimdi geriye ise hocamızın sistemini oturtmak kalıyor. Genç bir kadro ve Akdeniz Oyunları'na önem veriyoruz ve madalya hedefimiz var. İki günlük özeti geçmek gerekiyorsa iyi ve hızla başladı antrenmanlar. İnşallah sakatlıklar olmaz çünkü sakatlıklar konusunda biraz sıkıntı çektik. Çoğu arkadaşımız katılamadı Milli takıma." şeklinde konuştu.

Kendi performansı hakkında da değerlendirmelerde bulunan başarılı basketbolcu, "Kendi performansıma bakıldığımda iyi bir sezon geçirdim Beşiktaş'ta. Bir aylık bir hazırlık çalışmalarımız var ve daha sonrasında maçlarımız başlayacak. inşallah madalyayı alacağız." ifadelerini kullandı.

Bir diğer Milli Takım oyuncusu Oğuz Savaş ise Akdeniz Oyunları'nın Türkiye için çok özel ve önemli bir organizasyon olduğunu vurguladı. Savaş, "Daha önce yapılan organizasyonlara da katıldım ve onun için inanıyorum Türkiye layıkıyla bunu başaracaktır. Bizde bu organizasyonun bir parçası olarak madalya getirmek için uğraşacağız. Çalışmalara dün başladık ve herkesin de sezonu daha yeni bitti. Onun için herkes fiziksel olarak hazır. Uyumlar da zamanla olacaktır zaten herkes bir birini tanıyor. İnşallah en iyi şekilde hazırlanacağız ve Akdeniz Oyunları'nda şampiyon olarak altın madalya'yı alacağız." diyerek konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası