Ege Postası
Geri

ABD Başkanı Biden'dan yeni gaf! Ölen senatörü aradı

Yaptığı gaflarla zaman zaman gündeme gelen ABD Başkanı Biden, dün katıldığı etkinlikte ağustos ayında hayatını kaybeden bir senatörü aradı. Biden, konuşmasının sonunda "Jackie burada mısın? Jackie nerede?" ifadelerini kullandı ve açıklamasını düzeltmeden sözlerine devam etti.
ABD Başkanı Biden'dan yeni gaf! Ölen senatörü aradı
Haberler / Dünya
29 Eylül 2022 Perşembe 09:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ABD Başkanı Joe Biden, katıldığı açlık konulu konferanstaki konuşmasında geçen aylarda trafik kazasında hayatını kaybeden Indiana Kongre Üyesi Jackie Walorski'yi aradı, Biden'ın Walorski'nin ölümünü unuttuğu düşünüldü.

Konferansın sonuna doğru organizatörlere teşekkür eden Biden, "Jackie burada mısın? Jackie nerede?" ifadelerini kullandı.

Biden, söyleminde bir düzeltme yapmadan konuşmasına devam etti. Ancak daha sonra First Lady Jill Biden ve Beyaz Saray'dan konuya ilişkin yapılan açıklamada Biden'ın kaza nedeniyle "şok içinde ve üzgün" olduğu belirtildi.

Cumhuriyetçi Walorski, konferansı finanse etmek için tasarının dört Kongre sorumlusundan biriydi.

BIDEN'IN GAFLARI

Biden geçtiğimiz aylarda Başkan Yardımcısı Kamala Harris'e First Lady demiş ya da yaptığı bir konuşmada kendisi için yazılan "cümlenin sonu, cümleyi tekrar oku" şeklindeki notları da okumuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası