Ege Postası
Geri

AFAD 1 ile turuncu, 10 ile de sarı kodla yağış uyarısı yaptı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kütahya'ya turuncu; Trabzon, Rize, Artvin, Uşak, Balıkesir, Manisa, Bursa, Çanakkale, Afyonkarahisar ve Eskişehir'e de sarı kod ile yağış uyarısında bulundu. AFAD, vatandaşların ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli olmaları gerektiğini bildirdi.
AFAD 1 ile turuncu, 10 ile de sarı kodla yağış uyarısı yaptı
Haberler / Güncel
7 Eylül 2023 Perşembe 15:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AFAD, Meteroloji’den alınan son bilgiler ve yapılan değerlendirmelere göre 1 ile turuncu, 10 ile de sarı kod ile yağış uyarısında bulundu. AFAD'dan yapılan uyarı şöyle:

"Meteroloji'den alınan son bilgilere ve yapılan değerlendirmelere göre; 1 ilimize Turuncu, 10 ilimize ise Sarı kod ile yağış uyarısı yapılmıştır. Kütahya turuncu, Trabzon, Rize, Artvin, Uşak, Balıkesir, Manisa, Bursa, Çanakkale, Afyonkarahisar, Eskişehir sarı. Turuncu yağış uyarısı verilen Kütahya ilimizdeki vatandaşlarımıza AFAD tarafından SMS ile bilgilendirme yapılmıştır. Vatandaşlarımızın ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmasını önemle hatırlatıyoruz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası