Ege Postası
Geri

AGİAD, Ramazan boyunca iftar yemeği, 3 bin aileye de Ramazan paketi verecek

Aksaray Girişimci İş Adamları Derneği (AGİAD) ve Kimse Yok Mu Derneği, yaklaşan Ramazan Ayı için farklı bir yardım kampanyası başlattı. Her yıl iftar çadırı açarak yardıma muhtaç vatandaşlara iftar yemeği veren AGİAD, bu yıl iftar...
AGİAD, Ramazan boyunca iftar yemeği, 3 bin aileye de Ramazan paketi verecek
Haberler / Güncel
26 Haziran 2013 Çarşamba 13:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aksaray Girişimci İş Adamları Derneği (AGİAD) ve Kimse Yok Mu Derneği, yaklaşan Ramazan Ayı için farklı bir yardım kampanyası başlattı. Her yıl iftar çadırı açarak yardıma muhtaç vatandaşlara iftar yemeği veren AGİAD, bu yıl iftar çadırı yerine Kimse Yok Mu Derneği ile ortaklaşa bir çalışma yaparak, Aksaray’da, Mardin’in Kızıltepe ilçesi ve Somali’de yardıma muhtaç 18 bin aileye Ramazan boyunca iftar yemeği, 3 bin aileye de Ramazan paketi verecek.

Konuyla ilgili bilgiler veren AGİAD Başkanı Reha Güven, Ramazan ayının bereketiyle geldiğini belirterek, “Ramazan mazlumların dünyasına, mağdurların sofrasına nimet olur iftar ve sahurda. Yetimlerin yüzüne tebessüm katar, bayram olur gönüllerde.” dedi.

    Ramazan ayının Müslümanların manevi açıdan yoğunluğa girdiği bir ay olduğunu hatırlatan Başkan Güven, “Nasıl ki mekanlar içerisinde Kabe’nin bulunduğu mekan manevi yoğunluğu yüksek bir mekansa, aylar içerisinde de Ramazan ayı manevi yoğunluğu yüksek bir aydır. Her yıl dernek olarak düzenlediğimiz geleneksel iftar davetini bir otel veya restoranda yapmak yerine dernek yönetimi olarak aldığımız karar ile Aksaray’mızda daha önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşmayı tercih ettik. Kendimize kardeş şehir olarak belirlediğimiz Mardin Kızıltepe ilçesindeki kardeşlerimize ve Afrika’nın incisi olan Somali’deki kardeşlerimize Ramazan boyunca iftar yemeği vereceğiz. Ramazan Boyunca toplamda 18 bin kişiye iftar yemeği ve 3 bin aileye ramazan paketi vermeyi hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

    Başkan Güven, her zaman yardım çağrılarına kulak veren Aksaraylıların bu Ramazanda da Kimse Yok Mu ile birlikte yapılacak olan yardım kampanyasına destek beklediklerini ifade etti.

    Düzenlenecek iftar kampanyasının ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlayacak olan Kimse Yok Mu Aksaray İyilik Noktası Yetkilisi İsa Süslü ise geçtiğimiz yıllarda da binlerce insana ulaştıklarını belirterek, “Ramazan ekmeği paylaşmayı, mazlum ve mağduru hesaba katmayı öğretir. Geçtiğimiz yılki kampanyamızda da binlerce insanın sofrasında bulunduk ve duaları arasında yer aldık. Bu yılda AGİAD derneğimiz ile birlikte düzenleyeceğimiz Ramazan kampanyası ile iftar ve yardım paketleriyle mazlum ve mağdurların sofralarında olmak istiyoruz. İhtiyaç sahibi insanların sofrasında sizlerin de bir katkısı olsun istedik. Sizlerin adına oralarda iftar sofraları açmak istiyoruz. Mazlum ve mağdurların mutlulukları mutluluğunuz, duaları bereketiniz olsun. Kampanyamıza destek olmak isteyen vatandaşlarımız Aksaray Bankasya Şubesi İBAN NO: TR94 0020 800 1150 10478 5900 47 numarasını kullanabilirler.” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası