Ege Postası
Geri

AGROEXPO için hazırlıklar başladı

Fuar İzmir'de bu yıl 12'incisi düzenlenecek AGROEXPO Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 19 -22 Ocak 2017 tarihleri arasında tarım sektörünü bir araya getirecek.
AGROEXPO için hazırlıklar başladı
Haberler / Ekonomi
13 Ekim 2016 Perşembe 16:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Orion Fuarcılık, geçen yıl ilk kez Fuar İzmir Alanı'nda düzenlenen AGROEXPO Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın 12'incisi için düğmeye bastı. Orion Fuarcılık Genel Müdürü Burak Tan, ulusal ve uluslararası platformda marka bilinirliklerini arttırma olanağı yakalamak isteyen tüm firmaları fuara davet ederek, sektördeki en büyük buluşmayı Orion Fuarcılık çatısı altında düzenlemekten memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Burak Tan, "Avrupa’nın en büyük dört tarım fuarından biri olan AGROEXPO 2017, yurtdışından önemli üreticiler, tarım teknoloji firmaları, yerli ve yabancı traktör üreticileri başta olmak üzere A’dan Z’ye tüm tarım sektörünü İzmir’de buluşturacak" diye konuştu.

2016 yılında A ve B hollerinde 60 bin metrekare alanda düzenlenen AGROEXPO, 2017 yılında 110 bin metrekarede, 4 ayrı holde (A,B,C,D ) seçkin firmalara ev sahipliği yapacak. Fuarda, 750 firmanın katılımcı olarak yer alması hedefleniyor. Yerli ve yabancı firmaların 285 bin ziyaretçi ile buluşması öngörülmekle beraber, düzenlenen ziyaretçi organizasyonları ile Türkiye’nin bütün bölgelerinden üreticilerin fuarı ziyaret etmesi bekleniyor.

12. AGROEXPO Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 19 -22 Ocak 2017 tarihleri arasında Fuar İzmir’de düzenlenecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası