Ege Postası
Geri

AHİKA’da proje sahipleri eğitildi

Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) mali destek yararlanıcılarına yönelik toplantı ve uygulama eğitimi gerçekleştirildi. Ajansa, 2012 Yılı Mali Destek Programlarına (Küçük Ölçekli Alt Yapı ve Sektörel Rekabet Edebilirlik Mali Destek Programları)...
AHİKA’da proje sahipleri eğitildi
Haberler / Genel
12 Temmuz 2013 Cuma 14:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) mali destek yararlanıcılarına yönelik toplantı ve uygulama eğitimi gerçekleştirildi. Ajansa, 2012 Yılı Mali Destek Programlarına (Küçük Ölçekli Alt Yapı ve Sektörel Rekabet Edebilirlik Mali Destek Programları) TR71 Bölgesindeki 5 ilden toplam 311 proje başvurusu olmuş ve değerlendirme aşamaları sonucunda 73 proje destek almaya hak kazanmıştı.

Mali Destek yararlanıcılarına yönelik olarak her ilde 1 gün olarak planlanan toplantılar Aksaray’da başladı. Kırıkkale’de Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Valisi Ali Kolat’ın katılımları ile gerçekleştirilen toplantıda katılımcılar, sorun, ihtiyaç ve önerilerini Kolat’la doğrudan paylaşma fırsatı buldular. Nevşehir’de yapılan toplantıya Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Fatih Yıldız katılarak proje uygulama konularında deneyimlerini yararlanıcılarla paylaştı.Niğde’de devam eden toplantılar, Kırşehir’de sona erdi.
Toplantı ve eğitim kapsamında yararlanıcılara Proje Yönetimi ve Uygulama Eğitimi, Satın Alma Eğitimi, KAYS Bilgi Sistemi Kullanımı ve Görünürlük Eğitimi ana başlıklarında eğitimler verildi. Eğitimlerin son bölümlerinde ise yararlanıcıların uygulama süreci ile ilgili soruları alınarak mevzuat çerçevesinde gerekli açıklamalar ve cevaplar paylaşıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası