Ege Postası
Geri

AK Gençlerin Başkanı İnan'dan kararlılık mesajı

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Kongresi sonunda başkan seçilen AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, “Üzerimizdeki sorumluluk çok çok fazla. O yüzden yapacağımız çok fazla şey var. Durmayacağız, yılmayacağız, sorumlu tutulduğumuz seferi son nefesimize kadar sürdürecek, sonucu Allah’tan bekleyeceğiz” dedi. AK Gençlerin Başkanı İnan'dan kararlılık mesajı
AK Gençlerin Başkanı İnan'dan kararlılık mesajı
Haberler / Yerel Politika
6 Mayıs 2018 Pazar 01:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Kongresi Bayraklı Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşti. AK Parti Genel Merkezi tarafından Adil Yüksel’in yerine atanan Eyüp Kadir İnan’ın tek aday olarak girdiği kongrede AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı seçilen Eyüp Kadir İnan’ın 50 asil, 25 yedek üyeden oluşan yönetim kurulu ile 46 asil, 23 yedek üyeden oluşan Büyük Kongre delegeleri de belirlendi ve açıklandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan, AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları eski Başkanı ve İzmir Milletvekili Aday Adayı Adil Yüksel, AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, AK Parti İzmir İl Kadın Kolları eski Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Gözde Keskin’in yanı sıra yönetim kurulu üyeler ve AK Partili Gençler yoğun katılım gösterdi.

DURMAYACAĞIZ, YILMAYACAĞIZ

Tek adayla gidilen kongrede AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı olarak seçilen Eyüp Kadir İnan burada yaptığı konuşmada, sözlerine “Biz 1071’de Malazgirt’te Sultan Alpaslan, Kudüs’te Selahaddin Eyyubi’yiz. Biz İstanbul’da Atını Denize Süren Fatih Sultan Mehmet’iz. Biz Çanakkale’de 250 kiloluk mermiyi “ya Allah” deyip namluya süren Seyit Onbaşıyız. İlk Kurşunu Düşmana sıkan Hasan Tahsin’iz. Düşmanın gemilerine Geldikleri gibi, giderler diyen Mustafa Kemaliz. Biz AK Gençlik olarak hikâyesi olan, bu milletin üzerinde yükseldiği milli ve manevi değerlere yaslanan köklü bir hareketiz. Biz Recep Tayyip Erdoğan gibi tarihi bir şahsiyetin, kutlu bir liderin arkasında yol yürüme şerefine nail olmuş neferleriz. Biz “kim var” denildiğinde sağına ve soluna bakmadan “ben varım” diyen bir gençliğiz. Biz kökü mazide gözü atide olan bir hareketiz. O yüzden üzerimizdeki sorumluluk çok çok fazla. O yüzden yapacağımız çok fazla şey var. Durmayacağız, yılmayacağız, sorumlu tutulduğumuz seferi son nefesimize kadar sürdürecek, sonucu Allah’tan bekleyeceğiz” diye başladı.

İNAN: HER PLANLARINI DEŞİFRE EDİP İPLİKLERİNİ PAZARA ÇIKARACAĞIZ

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, Türkiye’nin uluslararası terör odaklarının hedefi haline geldiğine dikkat çekerek, kapı kapı dolaşarak gerçekleri Türk Milletine anlatacaklarını söyledi:

“Tüm pozisyonunu Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsında millet karşıtlığı üzerine şekillendiren şer ittifakı, son 15 yılda, özellikle Gezi Darbe Girişimi ile beraber devam eden her süreçte ülkemizin terörle mücadelesini akamete uğratmaya, terörün asıl faillerini perdelemeye çalıştı. Bunlar Milli mutabakatın elzem olduğu zamanlarda bile kaosu tetiklemeyi kendilerine görev addettiler. Hamdolsun 15 Temmuz ile beraber hepsi milletimiz nezdinde deşifre oldular. İnşallah 24 Haziran bu kirli yapıların tasfiyesinin nihayete ereceği gün olarak tarihe geçecektir. İzmir AK Gençlik olarak bizler kapı kapı dolaşarak, iletişim araçlarını sonuna kadar kullanarak bunları milletimize, gençlerimize anlatacağız. Unutmayalım ki karanlık yapıların planı ancak deşifre olduklarında bozulur. Her planlarını deşifre edip, bunların ipliği milletimizin önünde pazara çıkaracağız.”

İZMİR SİYASETİ HER ZAMAN DEĞER ÜRETEN BİR SİYASET OLMUŞTUR

“Aydın Şengül Başkanımızın il başkanlığına yeniden gelmesi ve Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın katılımlarıyla gerçekleşen ana kademe il kongremizdeki coşku, İzmir’de metal yorgunluğunun yerini diriliş heyecanına bıraktığını fazlasıyla ortaya koymuştur. İzmir’de AK Parti, ana kademesiyle, kadınıyla, gençliğiyle hiç olmadığı kadar güçlüdür ve İzmir’deki gevşek yerel yönetim anlayışına da son vermeye kararlıdır” diyen AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Ancak Bu büyük hikâyede İzmir siyasetinin çok ayrı bir yeri olduğunu söylemekte beis görmüyorum. İzmir siyaseti her zaman değer üreten bir siyaset olmuştur. Vefakâr, cefakâr birçok isimsiz kahramana sahip olmakla beraber birçok değeri kendi içinden yetiştirmiş, yine birçok değerin ülke siyasetinde örnek bir yere oturmasına aracılık etmiştir. AK Parti İzmir siyaseti gençlik kollarından çıkıp Kemalpaşa’da önce belediye meclis üyeliği ardından belediye başkanlığını başarıyla yapan Arif Uğurlu’yu yetiştirmiştir. AK Parti İzmir siyaseti görevden ayrılmak durumunda kaldığında partisine küsmeyen ve verilen ilk emirde tekrar aynı iştiyak ve aşkla göreve koşan Aydın Şengül’ü çıkarmıştır. AK Parti İzmir Siyaseti, AK Parti İzmir İl Gençliği, duruşuyla, ahlakıyla, vicdanıyla, kalbindeki iyilik duygusuyla önce bizi parlamentoda ardından Genel Başkan Yardımcısı olarak Genel Merkezde temsil eden Hamza Dağ’ı yetiştirmiştir. AK Parti İzmir siyaseti, vefanın ne demek olduğunu; ehliyet, liyakat ve lidere sadakatin aynı anda nasıl taşındığını, kendini millete hizmete adamanın nasıl bir duygu olduğunu bizlere fazlasıyla hissettiren, öğreten ve Allah’ın izniyle son başbakanımız olan Binali Yıldırım’la yol yürüme şerefine nail olmamıza vesile olmuştur. Allah’tan bu güzel değerlerin sayılarını artırmalarını diliyor, 5. Olağan Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Hepiniz Allah’a emanet olun. AK Gençlikle kalın!”

EYÜP KADİR İNAN’IN LİSTESİNDE KİMLER VAR'

ASİL YÖNETİM KURULU ÜYELERİ:

Abdülhakim Evin, Adem Kasacı, Ayşe Demir, Ayşe Erdoğdu, Barkın Durmuşçelebi, Betül Pırlanta, Burçin Kevser İp, Cenk Burak Sürahi, Çağrı Hızlı, Derya Pala, Elif Güney, Emrah Kaya, Emrah Yolcu, Emre Demir, Emre Toğrul, Enes Şerif Varan, Ertan Yıldız, Fama Yaşar, Furkan Günaydın, Güven Demirağ, Hakkı Alp, Haktan Kabak, Haluk Karataş, Hamza Tunç, Hüseyin Furkan Kayabaşı, İbrahim Sır, İbrahimŞeker, İbrahim Yerlikaya, İnci Yaren Gündoğdu, Kadir Kök, Kudret Karaçelik, Kumra Otoğlu, Merve Küp, Muhammet Ali Ülkü, Murat Özbek, Oğuz Sağıl, Orkun Güzel, Osman Mertkan Özkurt, Ömer Faruk Kulalı, Ömer Yaşar, Recep Tayyip Taslak, Sadık Kapancı, Selim Sadık Peker, Selime Özaktaş, Semih Çay, Tuğba Aksoy, Umut Ardil, Yasemin Ulgaç, Yusuf Demir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası