Ege Postası
Geri

Hakkı Ülkü'nün CHP'ye yaptığı üyelik başvurusu reddedildi

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) 2014 yerel seçimlerinde Aliağa’nın kaybedilmesinde başrol oynayan Hakkı Ülkü’nün CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığına yeniden üye olmak için yaptığı başvuru reddedildi. Egepostası gündeme getirmişti
Hakkı Ülkü'nün CHP'ye yaptığı üyelik başvurusu reddedildi
Haberler / Yerel Politika
5 Mayıs 2018 Cumartesi 11:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 2014 seçimlerinde aday gösterilmeyince başka partiye geçen ve büyük tartışma konusu olan ve Aliağa’nın MHP’ye geçmesine neden olan isim olarak gösterilen Hakkı Ülkü’nün yeniden CHP’ye dönme girişimi daha önce oturduğu yer olan Aliağa yerine şimdi ikamet ettiği Karşıyaka İlçesi olmuştu. Ülkü’nün CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığına yaptığı üyelik başvurusu ilçe yönetim kurulu toplantısında gündeme getirildi.

Yıldırım ve ilçe yönetimi Ülkü’nün adaylık başvurusunu yönetim kurulu toplantısında değerlendirdi ve oybirliğiyle başvuruyu reddetti.

Hakkı Ülkü’nün üyelik başvurusu sonrası, Egepostası’nın gündeme getirdiği ‘CHP’de Hakkı Ülkü çatlağı’ haberinde CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’ın Hakkı Ülkü’nün üyelik başvurusu için yakın çevresine, “2014’te partimize seçim kaybettirmiş birini partiye yeniden kabul etmem zor. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız da tepkili, parti ve örgüt vicdanını da göz önünde bulundurarak, başvurusunu reddedeceğim’ dediği öğrenilmişti.

Öte yandan CHP’li bazı yöneticilerin küskünlerin ya da başka partiye gidenlerin geri dönmesinin önünün açılmasını savunurken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu gibi CHP’li üst düzey isimlerin bir kısmı ise bu kişilerin CHP’de tekrar siyaset yapma hakkının askıya alınmasını istemişti.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası