Ege Postası
Geri

AK Gençlik kamuda kıyafet serbestisini tartıştı

AK Gençlik, gelenekselleştirdiği münazara çalışmalarına hızla devam ediyor. AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Ar-Ge biriminin, münazara kültürünü geliştirmek amacıyla düzenlediği münazara yarışmasının bu haftaki konuğu AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema oldu.
AK Gençlik kamuda kıyafet serbestisini tartıştı
Haberler / Yerel Politika
6 Eylül 2013 Cuma 18:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR - Oldukça renkli ve kıyasıya rekabet içinde geçen yarışmada ‘Kamuda kıyafet serbestisi olsun mu'olmasın mı'’ konusu tüm boyutlarıyla ele alındı. Öne sürülen argümanların karşılıklı olarak çürütüldüğü münazarada zaman zaman atışmalarla heyecanlı dakikalar yaşandı. İl Başkanlığını tıklım tıklım dolduran AK Gençler sorularıyla münazaraya dahil oldular.

Münazara yarışmasının moderatörlüğünü yapan AK parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, “Gençlik Kollarımız münazara kültürünü yaşatarak, yeni bir ufuk çiziyor. Kavga etmek yerine; Türk toplumunun gündeminde olan meseleleri farklı boyutlarıyla ele alıyor, ben de buradan çok şey öğrendim. Sayın Başbakanımızın arzu ettiği gençliği burada görüyorum. Bilgiyle donanmış gençliğimiz, Büyük Türkiye’yi inşallah 2071’e taşıyacak. Önümüzdeki yerel seçimlerde de size büyük görevler düşecek; yeni oy kullanacak seçmenlere özellikle ulaşacaksınız.” dedi.

İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar; “Yine gündemdeki bir konuyu ele aldık; kamuda kıyafet serbestisi önümüzdeki demokratikleşme paketinde de yer alacak. Ve demokrasi yolculuğunda bu ülke insanlarına mağduriyetler yaşatmış bir mesele, Türkiye’de artık her konu rahatlıkla konuşulabiliyor. Bu konuda son dönemde özellikle konuşulan bir mesele. Tabi biz AK Parti olarak sadece %50’nin partisi değiliz, Türkiye’nin tamamının hassasiyetleri bizim için önemli. O yüzden, bu konuyu münazara ederek farklı açılardan ele aldık; bizim gibi düşünmeyenlerin acaba ne gibi makul gerekçeleri var bunu görüşmüş olduk.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası