Ege Postası
Geri

AK Gençlik’ten basına şiddete kınama: Şiddetin tam karşısındayız

AK Parti İzmir Gençlik Kolları, geçtiğimiz Cumartesi günü Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda gerçekleştirilen CHP İzmir İl Gençlik Kongresi’nde altı basın mensubuna yönelik saldırıyı kınadı. İl Gençlik Kolları tarafından yapılan açıklamada “şiddetin tam karşısındayız” denildi.
AK Gençlik’ten basına şiddete kınama: Şiddetin tam karşısındayız
Haberler / Yerel Politika
31 Ağustos 2020 Pazartesi 23:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 29 Ağustos Cumartesi günü Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda düzenlenen CHP İzmir İl Gençlik Kongresi, seçim sonuçlarından çok kongrede basın mensuplarına yönelik linç girişimiyle gündeme gelmişti.

Saldırı olayı gündeme otururken ulusal ve yerel çaplı birçok mecrada tepki görmüştü. Kongrede basın mensuplarına yönelik saldırıya bir tepki de AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları’ndan geldi. Gençlik kollarının resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla, saldırı kınanırken “şiddetin tam karşısındayız” denildi.

Paylaşımda şu ifadelere yer verildi;

“İzmir halkı için görevini ifa etme gayretinde olan basın emekçilerimizin tam yanında, şiddetin tam karşısındayız. İzmir AK Gençlik ailesi olarak sorumsuzca yaşanan bu olayı tüm teşkilatlarımızla birlikte kınıyoruz.”

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası