Ege Postası
Geri

CHP'nin kongresinde büyük rezalet: Basına linç girişimi ve gasp!

CHP İzmir Gençlik Kolları İl Kongresi'nin kazanan ve kaybeden tarafları arasındaki kavgayı görüntüleyen basın mensupları partililerin saldırısına uğradı. Bir gazeteci linç girişimine uğrarken, yaşanan arbedede bir gazetecinin telefonu zorla alıkonuldu ve partiler tarafından geri verilmedi. Sadece 6 gazeteciye saldıran ve görev yapmalarını engelleyen onlarca CHP'li hiç bir şey olmamış gibi ellerini kollarını sallayarak alandan ayrıldı. Gazeteciler linçten Çevik Kuvvet'in müdahalesiyle kurtuldu. CHP'nin gençlik kolları seçiminde büyük rezalet
CHP'nin kongresinde büyük rezalet: Basına linç girişimi ve gasp!
Haberler / Yerel Politika
29 Ağustos 2020 Cumartesi 21:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - Bornova'daki Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'ndaki amfi tiyatroda gerçekleşen CHP İzmir İl Gençlik Kolları Kongresi büyük bir rezaletle sona erdi. Kazanan ve kaybeden arasındaki kavga, küfürleşme ve arbedeyi görüntülemek isteyen gazeteciler linç girişimini ucuz atlattı. Kendi aralarındaki kavgadan gözü dönmüş CHP'liler birden birlik olarak görevini yapan gazetecilere saldırdı. Bir gazeteci onlarca partili tarafından dövülürken, alandaki 6 gazeteci de saldırılara uğradı ve görüntü aldıkları cep telefonları ellerinden alınmak istendi. Bir gazetecinin telefonu zorlan alı konuldu ve partililer tarafından geri verilmedi. Gazetecilerin görev yapma hakkı gasp edilirken, can güvenliği çevik kuvvetin olaydan sonra gelmesiyle sağlanabildi. Yaşanan büyük rezalet sonrası yasal süreç için suç duyurusunda bulunuldu. 

Öte yandan kongrenin divan başkanı Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin'in tarafları sahneye çıkardığı andan bir kaç dakika sonra olan olaya müdahale etmeyip, alandan ayrılması da dikkatlerden kaçmadı.

Olay sonrası İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen ve CHP İzmir Milletvekili İzmir Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Atila Sertel, geçmiş olsun dilemek ve bilgi almak için karakol önüne geldi. Dikmen 'Yaşananlar korknuç şeyler. Konunun sonuna kadar takipçisi olacağız. Pazartesi günü basın açıklaması yapacağız' diye konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası