Ege Postası
Geri

AK Parti Adayı Aslan'dan Bayraklı mesajları

TV 35 ve Egepostası ortak yayınına katılan AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Ali Aslan, “Çevreci insana dokunan bir belediye göreceğiz. Bayraklı inci. Ama o inciye yakışan bir görüntü yok. İnanılmaz bir ekibimiz var. Tamamen proje çalışıyorlar” dedi. AK Parti Adayı Aslan'dan Bayraklı mesajları
AK Parti Adayı Aslan'dan Bayraklı mesajları
Haberler / Yerel Politika
7 Ocak 2019 Pazartesi 16:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HAZIRLAYAN: HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-TV 35 ve Egepostası ortak yayınına katılan AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Ali Aslan, “Çevreci insana dokunan bir belediye göreceğiz. Bayraklı inci. Ama o inciye yakışan bir görüntü yok. İnanılmaz bir ekibimiz var. Tamamen proje çalışıyorlar” dedi.

PARAYA-PULA-ŞANA-ŞÖHRETE İHTİYACIM YOK

Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan, paraya, pula, şana ve şöhrete ihtiyacı olmadığını kaydederek, “Bu konu çok spesifik bir konu. Bin tane çalışanın var, on milyon varlığın var, ne işin var şeklinde bir bakış açısı olamaz. Kılıçdaroğlu da birçok CHP’li belediye başkanının mal varlığına baksanız multi milyarderler var. Zengin insan, dürüst insan tabiki siyaset yapacak. Niye yapaca? Çünkü benim paraya, pula, şana, şöhrete ihtiyacım yok. Bizler vatanına, milletine bağlı insanlarız. Eser bırakacağım torunlarıma, çocuklarıma. Ali Aslan her zaman emrinizde olacak” diye konuştu.

BİR İNSAN BU KADAR TEVAZUSAHİBİ OLABİLİR Mİ'

Nihat Zeybekçi’nin mütevazi, güvenilir yapısına dikkat çeken AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan, CHP’li seçmenlerin bile Zeybekçi’ye oy vereceğine inandığını söyledi.

SAYIN ZEYBEKÇİ’YE CHP’Lİ SEÇMENLER BİLE OY VERECEK, GÖRECEKSİNİZ

Aslan, “Konjoktör nedeniyle Binali Bey kazanamadı. Talihsiz bir döneme denk geldi. Zeybekçi tam bir Efe, Egeli. Hiçbir şeye ihtiyacı yok. Tamamen tevazu sahibi bir insan. Çok gayretli ve güven duyulan bir insan. Biz bile bazen hayret ediyoruz. Bu kadar tevazu olabilir m? Sıradan bir vatandaş gibi, öyle mütevazi bir insan ki. Hangi İzmirliye dokunsa inanın seçimi kazanır. İsmini Denizli’ye altın harflerle yazdırmış böyle bir nimeti İzmir sahiplenecek. Sayın Bakanımız İzmirliyi bir düzeltsin diyecek İzmirliler. CHP’liler bile oy verecek göreceksiniz. Bu kez gönüllere hitap etmek. Seçim kazanmaktan ziyade İzmirlilerin gönlüne gireceğiz. Kimseyi ötekileştirmeyeceğimizi anlatacağız” ifadelerini kullandı.

PROGRAMIN SATIR BAŞLARI:

İNANILMAZ BİR EKİBİMİZ VAR

Çevreci insana dokunan bir belediye göreceğiz. Bayraklı inci. Ama o inciye yakışan bir görüntü yok. İnanılmaz bir ekibimiz var. Tamamen proje çalışıyorlar. Kentsel dönüşüm konusu çok hasas bir konu. Huzurunu, mutluluğunu, sosyal yapısını bozmadan yapılması gereken bir dönüşüm olmalıydı. O projeye biz de destek vermiştik. Oybirliğiyle geçmişti. Bayraklı halkı Bayraklı ve büyükşehir belediyesine güvenmedi. Tuttular adı müteahhit olan aslında müteahhit bile olmayan, küçük ne olduğu belirsiz, estetiği, tasarımı bilmeyenlerle çalıştılar. Ne caddesi ne sokağı ne yolu ne estetiği değişti.

BAYRAKLI’DA ON YILDA SADECE SAHİLDE BELEDİYE BİNASI VAR

Son alınan meclis kararında on kat imarı meclisten geçti. Bu doğru bir uygulama. Büyükşehirden de geçecektir. İnşallah biz orada en güzel örneğini sergileyeceğiz. Halkın rahatının huzurunun bozulmadan olacak. İzmir’in en güzel ilçesi olarak Bayraklılı ismini kullanmaktan onur ve gurur duyacaklar. Bayraklı’da Karşıyaka ilçe başkanıydım. O dönem oraya bağlıydık. 2008 yılında ilçe oldu. 2009 yılında da belediye başkanlığı kuruldu. Sabahları geziyorum. On yıl geçti ne değişti Bayraklı’da. On yıl önce ne ise hemen hemen aynısı Bayraklı. Bir tek ne va? Sahilde bir Bayraklı Belediye binası var.

TÜM ADAY ADAYI ARKADAŞLARLA BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLACAĞIZ

Siyaset insan kazanma sanatıdır. İki dönem çok az farklarla CHP kazandı. Bir dönem 6 bin, 2014’te de 12 bin oy farkla CHP seçim kazandı. Bir insanın kalbine eksik dokunursanız bu rakamlara yansıyabiliyor. Biz seçim dönemlerinde kargaşa, gürültüler, aleyhte çalışmalar olur. Başta belediye başkan aday adayı arkadaşlarıma onurlu davranışlarından dolayı kendilerine takdir ediyorum. Adaylığım açıklandığında hepsi tek tek gelip sarıldı, tebrik etti. Daha dün bin kişilik teşkilat toplantımızda hepsi yine en ön safta oldu ve birlik mesajı verdi. Biz bir ve beraber olacağız.

SAMİMİYET, TEVAZU VE GAYRETLE ÇALIŞACAĞIZ

Belki de eksik siyaset yaptık, bilemiyorum. Bu dönem bu görev bana tebliğ edildi. Alevi vatandaşlarımız var. Onlara özel olarak sahip çıkacağız, onları ihmal etmeyeceğiz. Onlar biz, biz onlar. Asla CHP’li, MHP’li, İYİ Partili, Saadet Partili vatandaşlarımıza ve Kürt vatandaşlarımıza kalbimizi, gönlümüzü samimiyetle açacağız. Samimiyet, tevazu partimizin reçetesi belli. Tevazu ile yaklaşacağız. Samimiyetle ve gayretle çalışacağız. Çalışan, çalışkan belediyeler olacağız.

BEN SADECE VE SADECE KENDİMLE YARIŞACAĞIM

Ben yola çıkarken Bayraklı’ya AK Parti hizmetini getirme hedefimi ortaya koyarken Hasan Karabağ aday olacaktı. Aday olmama kararı aldı. Ben sadece ve sadece kendimle yarışacağım. Bizden daha iyi hizmet veren bir CHP belediyesi yok. AK Partili bütün belediyeler her tarafta destan yazıyor. Ulaşımdan çevreye, yeraltından doğumdan ölüme kadar olan hizmetlerde AK Partili belediyeler destan yazıyor. Biz hala otobüsünü, trafiğini çöpünü konuşuyoruz. İzmir’e yakışan bir durum ortada yok maalesef.

LAFTA DEĞİL ÖZDE ATATÜRKÇÜLÜĞÜ ÖZÜMSÜYORUZ

İki dönemdir neden CHP’ye veriyorla? Bu dönem hepimizin kurucu Lideri Atatürk’ü suiistimal etmelerine izin vermeyeceğiz. Atatürk, din üzerinden siyaset yapanlara izin vermeyeceğiz. Bayraklı’da Şehit Fethi Sekin de var. Atatürk ve silah arkadaşlarını da onu da saygıyla anıyorum. Sözde Atatürkçüyüz. Bayraklı ve İzmir’in hali ortada. Atatürk çağdaşlığı, kalkınmayı, gelişmeyi emrediyor. Çağı yakalamayı emrediyor. Ama baktığınız zaman maalesef lafta kalıyor.biz lafta değil özde Atatürkçülüğü özümsüyoruz.

AYRILAN MECLİS ÜYELERİ PARTİDEN BİRŞEY GÖTÜRMEDİ

AK Parti halkın odağına koyuyor. Herşey halk için. Meclis üyeleri geçmişte hata yapabilir. Sonrasında parti değiştirmiş olabilir. Bunlar partimize zarar vermediler. Kendilerine zarar verdi. Partiden bir şey götürmediler. Önce ilçede bir değerlendirme komisyonu ardından ilde komisyon olacak meclis üyelerinin belirlenmesinde. Birilerine rütbe, şeref vermeyeceğiz. İldeki üst komisyonda önerdiğimiz meclis üyesi adaylarımızın görüşü alınarak en doğru, sıfır hatalı karar verilecek. Meclis üyelerinde liyakatı esas alacağız.

CHP’DE DE MULTİ MİLYARDER SİYASETÇİLER VAR, BENİM PARAYA PULA İHTİYACIM YOK

Bu konu çok spesifik bir konu. Bin tane çalışanın var, on milyon varlığın var, ne işin var şeklinde bir bakış açısı olamaz. Kılıçdaroğlu da birçok CHP’li belediye başkanının mal varlığına baksanız multi milyarderler var. Zengin insan, dürüst insan tabiki siyaset yapacak. Niye yapaca? Çünkü benim paraya, pula, şana, şöhrete ihtiyacım yok. Bizler vatanına, milletine bağlı insanlarız. Eser bırakacağım torunlarıma, çocuklarıma.

CUMHUR İTTİFAKINI İNANILMAZ ÖNEMSİYORUM

Defalarca analiz yaptım. Aday olurken ben de anket yaptırdım. Cumhur ittifakı ülkemizin bekası için çok çok önemli. Ülkenin bekası söz konusu. Cumhur ittifakını inanılmaz önemsiyorum. Yüzde 90-95 görüş birliği olan, temelde birbirine inanılmaz yakın olan bu iki partinin ittifakı çok hoş karşılanıyor. MHP’nin yüzde 65’lere, AK Parti’nin ise yüzde 90’lara varan tabanda desteği var. Kürt vatandaşların da bu ittifakta yer aldığını görüyorum.

HER KESİME YAKIN BİR KİŞİLİĞİM VAR

Ben Ali Aslan olarak inanılmaz Bayraklı’da her kesime yakın bir karakterim ve kişiliğim var. CHP’lilerle inanılmaz güzel, samimiyete ve güvene dayalı ilişkim var. Halkın bana olan emanetine uygun davrandım. Herkese ve her kesime yakın dururum. Benim duruş mesafem güven üzerine kurulu. En büyük sorun güven duymadır. Biz güven duyulan, belediyesinden şüphesi olmayan bir belediye istiyoruz diyor halk. Tüm partilere ve Kürt vatandaşlarımızı asla ötekileştirmeyeceğiz.

SAYIN ZEYBEKÇİ İNANILMAZ MÜTEVAZİ BİR İNSAN, CHP’LİLER BİLE OY VERECEK, GÖRECEKSİNİZ

Konjoktör nedeniyle Binali Bey kazanamadı. Talihsiz bir döneme denk geldi. Zeybekçi tam bir Efe, Egeli. Hiçbir şeye ihtiyacı yok. Tamamen tevazu sahibi bir insan. Çok gayretli ve güven duyulan bir insan. Biz bile bazen hayret ediyoruz. Bu kadar tevazu olabilir m? Sıradan bir vatandaş gibi, öyle mütevazi bir insan ki. Hangi İzmirliye dokunsa inanın seçimi kazanır. İsmini Denizli’ye altın harflerle yazdırmış böyle bir nimeti İzmir sahiplenecek. Sayın Bakanımız İzmirliyi bir düzeltsin diyecek İzmirliler. CHP’liler bile oy verecek göreceksiniz. Bu kez gönüllere hitap etmek. Seçim kazanmaktan ziyade İzmirlilerin gönlüne gireceğiz. Kimseyi ötekileştirmeyeceğimizi anlatacağız.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası