Ege Postası
Geri

AK Parti Adayı Kırkpınar Işıkkent'e gitti: Muhalefeti hedef aldı

Ak Parti İzmir Milletvekili Adayı Bilal Kırkpınar seçim gezileri kapsamında Işıkkent Sanayi Sitesi'ne gitti. AK Parti Adayı Kırkpınar Işıkkent'e gitti
AK Parti Adayı Kırkpınar Işıkkent'e gitti: Muhalefeti hedef aldı
Haberler / Yerel Politika
30 Ekim 2015 Cuma 15:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Ağırlıkta depoların bulunduğu bölgede seçim çalışmalrı yapan ve esnafla sohbet eden Kırkpınar iş adamları tarafından ilgiyle karşılandı. Kendisininde ticaretle uğraştığını belirten Kırkpınar “Bakın aylardır en küçük bir yaprak kımıldamıyor eski günlerimizi arar olduk. Euro ve dolardaki kur farkları hepimizin belini büktü.  Biz muhalefete gelin hükümet kuralım diyoruz olmaz diyorlar.Ön şartımız, kırmızı çizgilerimiz var diyorlar, benimle değil diğerleriyle kurun diye ödev veriyorlar, Başbakan'ımızla konuşmalarını ifşa edip güven kırıyorlar.  Lafla peynir gemisi yürümüyor. Bu millet artık neyin ne olduğunu gördü” diye konuştu.



Seçim vaatlerine değinen Kırkpınar “Önümüzdeki dönem Emek gücü yoğun sektörlerde yatırımcıların talebi halinde sembolik bir kira bedeliyle anahtar teslimi karşılıksız fabrika yapacağız. 51 ilimizde uygulanmakta olan yüzde 6 oranındaki işveren sigorta primi indiriminde esas alınan 10 işçi çalıştırma zorunluluğunu da kaldırıyoruz. Bu imkandan 251 bin küçük işletmenin yararlanmasını sağlayacağız. Buda bizim size taahhüdümüzdür” dedi.


 
Bölgede yolların çok bozuk ve toprak olduğunun hatırlatılması üzerine Kırkpınar şunları söyledi;  “2014 yerel seçimlerinde yolların kralı Binali Yıldırım İzmir’den aday oldu. Ancak 100 senede bir geleceğine inandığım bir şansı kaçırdı İzmir. Bakın bir tane CHP’li vekil adayı gelebildi mi buray? Gelemez! Çünkü yüzleri yok. Daha bir şehri bir ilçeyi yönetemeyen, her gün binlerce arabanın geçtiği bu caddeleri yapamayan zihniyet ülke nasıl yönetecek. Bizim geçtiğimiz bazı mahallelerde sokaktan akan kanalizasyonlar gördük siz her zaman olduğu gibi lafa değil icraata bakın” 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası