Ege Postası
Geri

AK Parti Bayraklı’ya bir siz çivi mi çaktı

Bayraklı Belediyesi 2013 yılı perforans programı ile bütçesi AK Parti grubunun red oyuna karşın CHP grubunun oyları ile kabul edildi. Görüşmeler sırasında CHP ve AK Partili meclis üyeleri arasında sert tartışmalar yaşandı.Belediye ile ilgili eleştiri yapan AK Partili meclis üyelerine Başkan Karabağ, “AK Parti Bayraklı’ya bir çivi mi çaktı” diyerek karşılık verdi
AK Parti Bayraklı’ya bir siz çivi mi çaktı
Haberler / Yerel Yönetimler
15 Ekim 2012 Pazartesi 23:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Bayraklı Belediyesi ekim ayı 3. Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Hasan Karabağ başkanlığından gerçekleşti. Toplantıda 2013 yılı performans programı ve bütçesi görüşülmesi tartışma çıktı. . Belediyenin bütçesi 117 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. AK Parti Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe, “Belediye çalışanları, meclis üyeleri mutsuz. Sadece başkan mutlu galiba. Kentimizde mutlu olan tek ilçe belediye başkanımız Hasan Karabağ. Bayraklı halkı mutsuz. Faaliyet sıfır. Kopyala, yapıştır. Eğer bir bütçede yatırım yüzde 40’in altındaysa orada başarısızlık vardı. Burada yatırım yüzde 35. CHP’liler sizden şikayetçi. ” dedi. 
AK Parti Meclis Üyesi Hakan Yıldız ise “Faaliyet için para harcanıyor. Ancak bunun tanıtımı için iki katı harcanıyor. Bütçeyi doğru planlamadığımız ortada. Bütçenin büyük bölümü konserlere ve tanıtımlara gidiyor” diye konuştu.



BU BELEDİYENİN GELECEĞİ VAR!
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “AK Parti Bayraklı’ya bir çivi mi çakt? Ormana bir kazık çaktılar. Beni belediye başkanı yapan Bayraklı halkıdır. AKP değil. AK Parti grubunun 4’te 3’ü bu bütçeye ‘evet’ vermek istiyor ama veremiyor. Karşıyaka Belediyesi’nin emrak gelirleri 38 milyon TL, olarak tasarlamış. Bizim 20 milyon TL. Konak Belediyesi emlak gelirleri 49 milyon TL, Karabağlar Belediyesi emlak gelirlerini 45 milyon TL, Bornova Belediyesi 42 milyon TL olarak tasarlamış. Bu belediyenin geleceği var. İnşaat hareketliliği bu belediyeyi kurtaracak. Bayındır Belediyesi’nin merkezdeki nüfusu 20 bin kişi. Özel kalem gideri bir milyon 300 bin TL. Bu belediye şenliğine 400 bin TL ayırmış. Bornova Belediyesi 3.9, Karşıyaka 2.6, Çiğli Belediyesi 7 milyon TL. Biz bu sene şenlik mi yaptı? Bu belediye en sağlam bütçeyi yapan belediye. En gerçekçi bütçeyi yapıyoruz. Bu belediye 10 yıl sonra sağlam bir ilçe teslim alacaklar. Bu ilçede ne yapılıyorsa belediye eli ile yapılıyor. Seçim kurulunun arabasını, kirasını biz veriyor. BU iktidar, bakanlar nered? 1 milyon koyarım festival yaparım. Ama ben 300 bin TL bütçeye koyuyorum. Dışardan sponsor buluyorum. Bayraklı Belediyesi’nin geleceği var” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası