Ege Postası
Geri

AK Parti Bitlis Milletvekili Kiler, esnaflarla bir araya geldi

AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, Bitlis’in Tatvan ilçesindeki sivil toplum kuruluşları, oda başkanları ve esnafla bir araya geldi.     Ankara’da, 4-7 Nisan 2013 tarihinde düzenlenen 'Bitlis Tanıtım Günleri' hakkında...
AK Parti Bitlis Milletvekili Kiler, esnaflarla bir araya geldi
Haberler / Güncel
21 Nisan 2013 Pazar 16:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, Bitlis’in Tatvan ilçesindeki sivil toplum kuruluşları, oda başkanları ve esnafla bir araya geldi.

    Ankara’da, 4-7 Nisan 2013 tarihinde düzenlenen 'Bitlis Tanıtım Günleri' hakkında durum değerlendirme konuşması yapan Kiler, katkılarından ve katılımlarından dolayı kurumlara, sivil toplum kuruluşlarına, oda başkanlarına ve esnaflara teşekkür ederek, çok güzel bir organizasyona imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

    Tatvan Yaşam Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen durum değerlendirmesi toplantısında, Bitlis Tanıtım Günleri’ni eylül ayı içerisinde İzmir’de yapmayı planladıklarını belirten Kiler, 31 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında da Bitlis tanıtımının İstanbul’da gerçekleşeceğini kaydetti.

    Toplantıya, Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Mutki Belediye Başkanı Vahdettin Barlak, Ahlat Belediye Başkanı Mümtaz Çoban, Aydınlar Beldesi Belediye Başkanı Bahattin Alageyik, Tatvan Müftüsü Sabhetullah Kızılşah, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bilal Dağdağan, Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nevzat Turgut, Bitlis Genç İş Adamları Derneği Bitlis Şube Başkanı Cengiz Şahin, kurum amirleri ve esnaflar katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası