Ege Postası
Geri

AK Parti Çiğli'de bayramlaşma coşkusu

Ak Parti Çiğli İlçe Başkanlığı, bayramlaşma buluşmasında, AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz, kendisinin de aday adayı olabileceğini, geçtiğimiz günlerde yapılan ilçe başkanları toplantısında, "adayım" dediğini, ancak bunun kararını partinin vereceğini ifade ederek adaylık sinyali verdi.
AK Parti Çiğli'de bayramlaşma coşkusu
Haberler / Yerel Politika
14 Ekim 2013 Pazartesi 09:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Ak Parti Çiğli İlçe Başkanlığı, bayramlaşma buluşmasında, yönetim kurulu, üyeler ve belediye başkan aday adaylığına soyunan isimlerle kenetlendi. İlçe Başkanı Adnan Yılmaz; "Hiçbir ayrılık gayrılığımız yok. Biz herkesi kucaklıyoruz" dedi. AK Parti Çiğli İlçe Başkanlığı'nın Kurban Bayramı bayramlaşma töreni, İlçe Binası'nda gerçekleştirildi. AK Partililerin salona sığmadığı törene, İlçe Başkanı Adnan Yılmaz'ın yanısıra, yönetim kurulu ve yürütme kurulu üyeleriyle, önümüzdeki dönemde belediye başkan aday adaylığına soyunan isimler Mehmet Baz, Celal Atik, Galip Öztürk ve Celal Ovagül de katıldı. İlçe Başkanı Adnan Yılmaz, yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik mesajları verdi, "Biz artık bir aileyiz. Ayrılık gayrılığımız yok. Biz toplulumuzun her kesimini kucaklıyoruz, kucaklayacağız. Hiç kimseyi ayırd ederek yol almak istemiyoruz. Türk insanı Ak Parti'ye yüzde 51 oranında oy verdi. Şimdi önümüzde üç seçim var. Biz, bize oy vermeyen yüzde 49'un, neden oy vermediğini anlamak durumundayız. Eksikliğimizi gidermek, onların da teveccühünü kazanmak istiyoruz" dedi.

İFTİRALARLA HİZMETLERİMİZİ ENGELLEYEMEZLER
Çiğli'yi 15 yıldır yöneten Chp'nin, ilçeyi adeta büyük bir köy haline getirdiğini kaydeden İlçe Başkanı Adnan Yılmaz, "Geçmişte ilçemizde kurumlarla milletin arasına duvarlar ördüler. Ama kararlılıkla sürdüğümüz çalışmalarla bunu ortadan kaldırdık. Biz halkımızla eleleyiz. Halk günlerinde onların sorunlarını dinliyoruz, çözmeye çalışıyoruz. Hakkımızda olumsuz sözlü tacizler ve attıkları iftiralarla bu hizmetleri engellemeye çalıştılar. Burasını yalanlarıyla kale ilan ettiler. Aramızda kardeş kavgası çıkartarak, birlik beraberliğimizi bozmak isteyen, kendilerini seçkin sayanların, bu çabalarını boşa çıkardık, çıkartmaya da devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Siyaset arkadaşlarının Kurban Bayramını tebrik eden İlçe Başkanı Adnan Yılmaz, "Bayramınızı çoluğunuz çocuğunuzla mutluluk içinde kutlayın. Seyahatlerinizde trafik kurallarına riayet edin. Uykusuz,yorgun ve alkollü araç kullanmayın" diyerek sözlerini tamamladı.



"ADAYIM, SON KARARI PARTİM VERECEK"

Adnan Yılmaz, konuşmasının ardından, Ak Parti'nin Çiğli'de belediye başkan aday adaylığı için isimleri geçen ve önümüzdeki günlerde başvurularını yapacak olan, EKOL Kulak Burun Boğaz Hastanesi sahibi Opr.Dr. Mehmet Baz, Mali Müşavir Celal Atik, Eski Belediye Başkanı Opr.Dr. Galip Öztürk ve Müteahhit Celal Ovagül'ü üyelere tanıttı. Yine aday adayları arasında ismi geçen Sıddık Soysal'ın ise şehir dışında olduğu için bayramlaşma törenine katılamadığı bildirildi. İlçe Başkanı Yılmaz, kendisinin de aday adayı olabileceğini, geçtiğimiz günlerde yapılan ilçe başkanları toplantısında, "adayım" dediğini, ancak bunun kararını partinin vereceğini ifade ederek, "Ben 2007'den bu yana Ak Parti'de çalışıyorum. Geçtiğimiz seçimlerde aday adayı oldum. Ama Ömür arkadaşımız seçildi. Ben mesaj çekip yanındayım dedim. Partim derse ki, sen bu işte iyisin yoluna devam et derse, ederim. Ben aday olsam da olmasam da kimse üzülmesin. Aday olmadığım takdirde, bir nefer gibi aday seçilen arkadaşımın arkasında çalışacağım. Önemli olan Çiğli'de, benim, onun bunun değil partimizin başarısıdır" diyerek sözlerini tamamladı.Bayramlaşma töreni, konuşmalar ve tanıtımların ardından, AK Partililer'in, Başkan Adnan Yılmaz ve aday adaylığına soyunan isimlerle tek tek tokalaşması ile sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası